bokrecensioner boktips

Isberget

Författare: Clive Cussler
Genre: Thriller
Ämnesord: spänning, äventyr
ISBN: 9789132332


Direktlänk till boken hos Bokus

Köp boken på amazon.se (betald länk)
* Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

Just när Dirk Pitt som bäst njöt av solen och värmen i Kalifornien kom ett brådskande samtal som fick honom att överge Stilla havets ljumma bris och bege sig rakt in i Nordatlantens isande kyla. Ett fartyg som länge varit försvunnet har hittats fastfruset i ett isberg. Där görs en bisarr upptäckt - alla ombord är brända till oigenkännlighet. Fartygets ovärderliga last är dock borta, en last som skulle kunna rubba den känsliga maktbalansen i världen.

Upptäckten för Dirk Pitt in i ett virrvarr av villospår som döljer ett nätverk bestående av världens tolv rikaste män. Tillsammans försöker dessa män genomföra en världsomspännande komplott där flera nationers existens står på spel.
Medelbetyg: 2 (3 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Isberget :
2007-05-01 18:26
Lättsam underhållning.
Betyg 2
2007-12-20 19:17
denna recension gäller de flesta av clive cusslers litterära verk oavsett vilken huvudperson som cussler har valt i sina böcker. jag hade ett tiotal böcker av denna författare som enda lektyr under en regnig semester på en skärgårdsö. och när man läser en medelmåttig eller duktig författare för tätt så kan det uppstå vissa upprepningar och lite uttjatat, men när man läser denna halvkassa författare med samma manus i alla verk men olika miljöer så börjar man tappa hoppet om litteratur, det var underbart att finna att verkligheten och god litteratur fanns utanför denna ö. alltså läs dessa böcker om du inte har något annat att läsa eller om du tvingas att läsa. harlekinlitteratur är bra i jämförelse.
Betyg 1Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk) * Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.

Skriv egen bokrecension till Isberget
Liknande böcker:
X
 P. Engman
Röd signal
 J. Brännström
Dödsdansen
 M. Grund
Dödsdansen
 M. Grund
Blickfångarna
 M. Kallentoft
Öster om avgrunden
 T. Engström
Mirakelkammaren
 A. Kim
Samanthas svåra val
 K. Daniel
Ond tro
 A. Bailey
Vad hände med Barry?
 J. Lowery Nixon