bokrecensioner boktips     
Hem | Sök böcker | Lägg till ny bok | Topplistor | Länkar | Kontakta oss | Bli medlem |
  Logga in

Liknande böcker:
Kosmos Dialogerna
 A. Lytsy
Tysta tårar
 S. Ekvik
Slump eller mirakel?
 M. Stigengreen
ALLTET OCH INTET
 S. WIKING
Ju mindre du gör desto..
 T. Hellsten
Hästpojken
 R. Isaacson
The millionaire Joshua
 C. Ponder
En helt ny värld eller..
 D. Pink

Välj Genre
Roman
Historisk Roman
Deckare
Thriller
Fantasy
Science-Fiction
Ungdomsbok
Biografi
Fakta
KlassikerGåvan att hela

 
Originaltitel: The gift of healing
Författare: Gerald Loe
Genre: Psykologi
Ämnesord: Religion, Medicin, Helande
Utgivningsår: 1999
ISBN: 9189120086
 

KÖP PÅ CDON.COM
Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen


En steg-för-steg-bok i hur man utvecklar gåvan att hela. Den här handboken i healing förklarar och lär ut ett stort antal beprövade healingtekniker både för nybörjare som vill hjälpa sig själv och andra och för aktivt professionella helare.

Du kan lära dig distanshealing, att hela dig själv, att hela genom visualisering, hela genom handpåläggning, hela via telefon och till och med hur du kan ge helande energi åt ting och platser. Boken innehåller också ett speciellt kapitel om hur man helar trauman från tidigare liv.

Du kommer att utforska olika aspekter av den energi som används av healers. Andliga guider och deras bidrag till helande, kristaller, magneter, stenar, slagrutor, hur man balanserar chakran och hur man tar tillvara på sin gudagåva att hela.

En snabb titt i innehållsförteckningen visar Dig att den här boken är en komplett instruktionskurs i healing.

Gerald Loe, healer och läromästare i helande, är mycket efterfrågad av både Tv och radio. Gerald Loe driver sedan femton år tillbaka en healingklinik där han helar människor utan att ta betalt och han har lärt tusentals människor hur de med stor framgång använder de healingmetoder som beskrivs i boken.

Medelbetyg: 2 (3 röster)

  » Skriv egen recension «
Betygsätt:

Bli medlem få boktips baserat på dina betyg.
Bok recensioner av Gåvan att hela :


anonym 2007-01-18 21:45
den här boken har magiska pärmar - och det känns faktiskt
Betyg 4

Trollsoul 2009-08-15 10:52
Sektvarning?
Betyg 1

Räven 2017-03-14 08:52
Själv tillhör jag den grupp människor som hyser stor skepsis för att med hjälp av en bön eller en enkel handpåläggning hela det som är skadat eller sjukt - och när det nu plötsligt kommer en guide på marknaden i hur man beter sig för att lyckas på detta område, så väcks så klart nyfikenheten i mig. Ganska snart får jag veta att det hela går ut på tankearbete, att rätt sorts tankar är det som skapar den så kallade helande kraften. Och med det hyser jag ännu större skepsis för detta hokus pokus. På omslaget till boken står det att pärmen har magiska krafter. Och visst känns den konstig på något vis. Håller jag den här boken i den ena handen och en Kalle Anka-pocket i den andra, så märker jag skillnaden. Det är precis som om healingboken utsatts för magiska besvärjelser. Och vem vet i så fall vad dessa kan ställa till med? Bäst att elda upp boken innan den sprider all världens oknytt och förbannelser till huset.
Betyg 1KÖP PÅ CDON.COM

Skriv egen bokrecension till Gåvan att hela


  Köp boken som film på cdon: