bokrecensioner boktips

Gåvan att hela

Originaltitel: The gift of healing
Författare: Gerald Loe
Genre: Psykologi
Ämnesord: Religion, Medicin, Helande
Utgivningsår: 1999
ISBN: 9189120086


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

En steg-för-steg-bok i hur man utvecklar gåvan att hela. Den här handboken i healing förklarar och lär ut ett stort antal beprövade healingtekniker både för nybörjare som vill hjälpa sig själv och andra och för aktivt professionella helare.

Du kan lära dig distanshealing, att hela dig själv, att hela genom visualisering, hela genom handpåläggning, hela via telefon och till och med hur du kan ge helande energi åt ting och platser. Boken innehåller också ett speciellt kapitel om hur man helar trauman från tidigare liv.

Du kommer att utforska olika aspekter av den energi som används av healers. Andliga guider och deras bidrag till helande, kristaller, magneter, stenar, slagrutor, hur man balanserar chakran och hur man tar tillvara på sin gudagåva att hela.

En snabb titt i innehållsförteckningen visar Dig att den här boken är en komplett instruktionskurs i healing.

Gerald Loe, healer och läromästare i helande, är mycket efterfrågad av både Tv och radio. Gerald Loe driver sedan femton år tillbaka en healingklinik där han helar människor utan att ta betalt och han har lärt tusentals människor hur de med stor framgång använder de healingmetoder som beskrivs i boken.
Medelbetyg: 2,5 (2 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Gåvan att hela :
2007-01-18 21:45
den här boken har magiska pärmar - och det känns faktiskt
Betyg 4
2009-08-15 10:52
Sektvarning?
Betyg 1
Liknande böcker:
Kosmos Dialogerna
 A. Lytsy
Tysta tårar
 S. Ekvik
Slump eller mirakel?
 M. Stigengreen
ALLTET OCH INTET
 S. WIKING
Hästpojken
 R. Isaacson