bokrecensioner boktips

Hästpojken

Författare: Rupert Isaacson
Genre: Psykologi
Ämnesord: filosofi, hälsa, psykologi, religion, natur, historia, kärlek, kultur, framtid, spänning, vetenskap, ungdom, äventyr
Utgivningsår: 2009
ISBN: 9789186587314


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

Hästpojken är den sanna, dramatiska och hjärtvärmande berättelsen om den resa som Rupert, hans fru Kristin och Rowan gjorde till Mongoliets otämjda landskap. Familjen reste halvvägs runt jorden för att rida tillsammans, för att träffa de traditionella healers som finns där och för att förhoppningsvis hjälpa Rowan att bli bättre. Det är en häpnadsväckande resa, full av utmaningar, oväntade möten, skönhet och fantastiska framsteg.

Hästpojken som gick direkt in på topplistorna när den släpptes i Storbritannien och USA är en djupt rörande och helt unik historia om en familj som är villig att färdas till världens ände för att hjälpa sin son, och om en pojke som lär sig att kommunicera med omvärlden för första gången. Det är en berättelse som visar att vi kan finna glädje till
och med i våra mörkaste stunder, och att det magiska och det vardagliga ibland kan smälta samman för att förändra våra liv.
Medelbetyg: 3,5 (2 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Hästpojken :
2010-09-01 22:04
Hästpojken är en fantastisk berättelse som vem som helst kan uppskatta. Som far till autistisk son kan jag naturligtvis identifiera mig med författaren, men jag tror att de flesta kan identifiera sig med de känslor som en far genomfars av när det gäller ens barn. Rupert skriver inte särskilt bra. Det märks att han skrivit resehanböcker tidigare, för boken känns lite som en reseskildring. Men berättelsen i sig har en kraft som är svår att motstå. Rekommenderas.
Betyg 3
Liknande böcker:
En första bok om kvant..
 G. Grankvist
Att dö
 C. Hitchens
Var inte blyg!
 P. Shaw
Ta vara på motgångarna
 A. Malmberg
Din egen lyckas smed
 M. Maultsby