bokrecensioner boktips

Lämnad kvar

Originaltitel: Left Behind
Författare: Jerry Jenkins & Tim LaHaye
Genre: Roman
Ämnesord: religion, framtid
ISBN: 9789179992552


Direktlänk till boken hos Bokus

Köp boken på amazon.se (betald länk)
* Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

Utdrag ur boken:
originaltitel: Left Behind
Medelbetyg: 2,25 (4 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Lämnad kvar :
2007-01-12 20:23
dålig. seg. kristen propaganda. uppföljarna är ännu sämre.
Betyg 1
2007-02-21 19:13
Detta är en av de bästa böckerna jag har läst. Den innehåller en teori om hur framtiden kan komma att se ut. Den är bra skriven, man vill inte lägga ifrån sig den. Jag rekomenderar denna boken MYCKET starkt!! Den är förvisso skriven från ett kristet persperktiv men vad finns det som säger att de kristna inte kan ha rätt precis som någon annan. Ingen människa kan veta vad som ska hända i framtiden, endast tiden kan avgöra det. VI kan bara vänta och se.....
Betyg 5
2008-04-13 21:29
Eftersom ämnet är intressant trodde jag att boken skulle vara bra och jag hade hört mycket om den. Tyvärr var den superamerikansk och väldigt töntigt skriven, det gav inte någon bra bild av ämnet. Köpte de första tre böckerna, men har inte kunnat komma mig för att läsa del två och tre än.
Betyg 2
2013-12-30 17:29
Lämnad kvar är en bokserie som omfattar 13 böcker ( jag har läst 9)De är lättlästa och många gånger så spännande att det är svårt att sluta läsa. De bygger i huvudsak på uppenbarelseboken och tolkar den i stort sett bokstavligt. Händelserna utspelar sig under en 7 års period och inleds med uppryckandet av Guds församling. De som blir lämnade kvar går igenom en massa plågor, bl.a. krig, jordbävningar, sjukdomar och naturkatastrofer som sägs vara Guds domar.
Antikrist skapar en värlsregering och påstår sig vara pacifict men är i verkligheten en diktator som styr människorna med våld och förföljer och dödar sina motståndare.
En varning! Böckerna är fiction och inte någon trovärdig tolkning på uppenbarelseboken men trots detta har jag hört flera som tror att sluthändelserna i värlshistorien kommer att utspelas i princip enligt böckerna eller filmerna. Därför blir mitt betyg lågt.
Betyg 1Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk) * Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.

Skriv egen bokrecension till Lämnad kvar
Liknande böcker:
Mousa varats mysterium
 B. Lundberg
Lajja - Skammen
 T. Nasrin
Vill du veta?
 N. Erlick
Dagarnas karta
 R. Riggs
Till stoft för vinden
 S. Nordenswan