bokrecensioner boktips

Släkten är värst Sune

Författare: Sören Olsson & Anders Jakobsson
Genre: Barnbok
Ämnesord: humor, natur, kärlek
ISBN: 9129654432


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

Familjen åker till fjällen. Håkan visar sig vara född till skidåkare, medan Sune är hopplös. Det blir krångligt att försöka få tjejen som Sune är kär i att tro att Sune är Håkan och tvärtom. Och mitt upp i alltihop kommer hela släkten för att fira pappa Rudolfs födelsedag!

Utdrag ur boken:
Övrigt
När pappa Rudolf fyller år bestämmer sig familjen för att fly till fjällen. Att ingen i familjen åker skidor struntar han i. Håkan visar sig dock ha en medfödd talang för skidåkning, han är snart fullfjädrad störtloppsåkare.

Anna upptäcker att den lilla byn har ett Internetkafé där hon kan sitta och chatta och skriva e-mail hela dagarna och nätterna. Mamma får nya vänner, pappa badar bastu och isvak och Sune, ja, Sune blir kär som vanligt, och då dyker släkten upp, tyvärr, tyvärr. Hur ska familjen bli av med dom?

Medelbetyg: 3,5 (2 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Släkten är värst Sune :
2006-10-01 21:53
Sune och hans familj åker upp till fjällen på hans pappas födelsedag, först och främst för att slippa alla jobbiga släktingar.
Det de inte vet är att hela släkten tänker komma upp och fira tillsammans med dem.

Riktigt kul på sina ställen, jag tyckte om den för länge sedan när jag läste den första gången, nu emelertid, om jag läste den igen vet jag inte om jag skulle tycka så bra om den...
Betyg 3
2007-03-17 14:02
Sune är bäst.
Betyg 4
Liknande böcker:
Skalman och Trollfen
 R. Andreasson
Alva och sommaren
 J. Berglund
Alva och vintern
 J. Berglund
Stora boken om Mamma M..
 J. Wieslander
Vips i trädet
 O. Jonsson
Hajar
 S. Sheppard
Decemberäventyret En r..
 K. Linderoth
Frallan och kärleken
 S. Ohlsson