bokrecensioner boktips

Drömmarnas väg

Författare: Nicholas Sparks
Genre: Roman
Ämnesord: mord, psykologi, humor, kärlek, kultur, spänning

Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

När Miles hustru omkommer i en bilolycka är det som om även hans liv tar slut. Trots sin känslomässiga förlamning tar han ändå hand om sin lille son och sköter pliktskyldigt sitt arbete som stadens vicesheriff. Inte förrän han möter Sarah, som också har en svår tid bakom sig, kan kärleken börja läka såren från det förflutna. Men en förödande hemlighet kommer i dagen och de tvingas båda ifrågasätta allt de någonsin trott på.
Nicholas Sparks är en av de riktigt stora amerikanska underhållningsförfattarna med en mängd bestsellers bakom sig
Medelbetyg: 4 (2 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Drömmarnas väg :
2006-07-31 14:14
Detta är en historia om en man och en son som har förlorat sin fru och mor. Varje dag blir som en utmaning för att överleva, att äntligen se det fina med livet igen. Miles som har förlorat sin fru och ensamstående med sitt barn, har svårt att gå vidare pga av fruns smitareolycka.
När Sarah flyttar in till den lilla byn ifrån storstaden för att börja ett nytt liv, Miles och Sarah träffas genom sonen, och de blir genast förälskade, men deras förflutna kommer ikapp dom, vad varken Miles lr Sarah vet är att deras öden är mer sammanlänkade än vad de tror.

en stark roman, med en söt kärlekshistoria och dessutom är den spännande. Nicholas sparks har ett sätt att förklara sin karaktärer vackret sätt. Läs den!
Betyg 4
2008-07-22 13:25
Hej!
En kärleksberättelse. Lättläst och man flyr verkligheten för en stund.

Betyg 4
Liknande böcker:
Sen for jag hem
 K. Smirnoff
Öppna din famn
 G. Årestad
Kirke
 M. Miller
Spärrad gräns
 G. Gränström
Insekt
 C. Castillon
Sångfågeln från Milano
 A. Kullenberg
Örådet
 J. Sverker
Gorlans ruiner
 J. Flanagan
Misstagens bok
 S. Bjerg