bokrecensioner boktips

Vid första ögonkastet

Författare: Nicholas Sparks
Genre: Roman
Ämnesord: kärlek
ISBN: 9146215948

Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

Nicholas Sparks återvänder i Vid första ögonkastet till huvudpersonerna och kärlekshistorien i sin föregående roman, Tron på ett mirakel.

Det fanns vissa saker som vetenskapsjournalisten Jeremy Marsh var övertygad om att han aldrig skulle göra: han skulle aldrig lämna New York, han skulle aldrig bli förälskad igen och han skulle aldrig bli förälder. Ändå har han nu slagit sig ner i småstaden Boone Creek i Södern, står i begrepp att gifta sig med sin nyfunna kärlek bibliotekarien Lexie och ser fram emot deras barns födelse.
Hans liv ser ut att kunna falla in i ett behagligt mönster. Men så lätt ska det inte bli. Ett oroande och mystiskt meddelande river upp gamla sår och sätter igång en serie händelser som för alltid kommer att förändra Jeremys och Lexies liv.


Den amerikanske succéförfattaren Nicholas Sparks har än en gång skrivit en romantisk kärleksroman, men en som också rymmer alla misshälligheter, tvivel och kompromisser som inga förhållanden kan undkomma.Medelbetyg: 2 (1 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Vid första ögonkastet :
2008-07-22 13:22
Hej,
Har tyckt om andra böcker av Nicholas Sparks, men denna berörde mig inte lika mycket som de andra även om den borde gjort det med tanke på ämnet och dess slut.
Betyg 2
Liknande böcker:
Kirke
 M. Miller
Spärrad gräns
 G. Gränström
Amado Mio
 P. Pasolini
Fiskande kattens gata
 J. Földes
Vända hem
 Y. Gyasi
En doft av jasmin
 E. Nord
Här är vi
 G. Swift