bokrecensioner boktips     
Hem | Sök böcker | Lägg till ny bok | Topplistor | Länkar | Kontakta oss | Bli medlem |
  Logga in

Samma Författare:
A walk to remember
At First Sight
Dagboken - Jag sökte d..
Dear John
Drömmarnas väg
Någon vid din sida
Nätterna vid havet
Safe Haven
The Choice
The Last Song
The Notebook
Undrens tid
Vid första ögonkastet
Liknande böcker:
Mormors val
 K. Branzell
Hit men inte längre
 M. Maunsbach
Du tysta du glädjelika..
 D. Östlund
Sanning och skvaller
 C. Sittenfeld
Renoveringsobjektet
 E. Åhman Owetz
Flickorna i speceriaff..
 E. Åhman Owetz
Anna - Lisas val
 E. Åhman Owetz
Brevvänner
 E. Åhman Owetz
Belle
 L. Pearse
Anna-Lisas Antik
 E. Åhman Owetz

Välj Genre
Roman
Historisk Roman
Deckare
Thriller
Fantasy
Science-Fiction
Ungdomsbok
Biografi
Fakta
KlassikerTron på ett mirakel

 
Originaltitel: True Believer
Författare: Nicholas Sparks
Genre: Roman
Ämnesord: kärlek
Utgivningsår: 2005
ISBN: 9146213503
 
Spänning:  3
Romantik:  6
Humor:  4

KÖP PÅ CDON.COM
Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen


Jeremy Marsh är den perfekte unge New York-bon: snygg, alltid klädd i svart och framgångsrik i mediebranschen. I sin kolumn i tidskriften Scientific American excellerar han i att avslöja allt övernaturligt.
En dag får han ett brev om spöklika ljusfenomen i Boone Creek i North Carolina; han kan inte motstå frestelsen att undersöka mysteriet. I staden bor den vackra bibliotekarien Lexie, som efter flera kraschade förhållanden nu har slagit sig till ro i sin hemstad.
Sakta men säkert dras Jeremy och Lexie till varandra trots att de är varandras motsatser. Men är Jeremy verkligen beredd att ge upp sin vetenskapliga världsåskådning och sitt framgångsrika liv i staden? Är han beredd att tro på ett mirakel?

Nicholas Sparks har skrivit en lång rad bästsäljande romaner och blivit översatt till ett trettiotal språk. På svenska finns sedan tidigare bland andra Drömmarnas väg, Nätterna vid havet och Någon vid din sida.

Utdrag ur boken:
I varje äktenskap förekom det en fin balansgång mellan att göra det man själv ville och det som partnern ville, och så länge både mannen och hustrun gjorde vad partnern ville var det aldrig något problem. Problemen uppstod när människor började göra vad de själva ville utan hänsyn till den andra. En man bestämmer sig plötsligt för att han behöver mer sex och söker sig utanför äktenskapet för att få det. En hustru bestämmer sig för att hon behöver mer ömhet, vilket så småningom leder till exakt samma sak. Ett bra äktenskap, precis som alla partnerskap, innebär att man låter andras behov gå före de egna i förhoppningen att den andra ska göra samma sak. Och så länge båda parter håller sin del av överenskommelsen är allt som det ska.

Medelbetyg: 3 (1 röster)

  » Skriv egen recension «
Betygsätt:

Bli medlem få boktips baserat på dina betyg.
Bok recensioner av Tron på ett mirakel :


Spaniard 2012-08-16 18:43
Relationsdrama av den hyllade Nicholas Sparks låter frestande. Kryddat med en eventuell smula övernaturlighet blir det än mer kittlande. Jag gör mig redo för att hänföras.

Ganska tidigt är de högt ställda förväntningarna körda i botten och efter en tredjedel håller jag Sparks som en av de mest överskattade i genren. Men det tar sig. Han repar sig. Det blir en hyfsad historia.

Sammantaget luktar det rom-kom a la Hollywood men det är för ojämnt för att klassas feel-good. Dialogerna i bokens mittenparti sprakar ordentligt men transportsträckorna innan och efter tar udden av storyn och en del karaktärers vägval irriterar.

Det är dock helt okej men jag hade hoppats på mer.
Betyg 3KÖP PÅ CDON.COM

Skriv egen bokrecension till Tron på ett mirakel


  Köp boken som film på cdon: