bokrecensioner boktips

Chinos tjocka kinder

Författare: Maria Nilsson Thore
Genre: Barnbok
Utgivningsår: 2018
ISBN: 9789178031078


Direktlänk till boken hos Bokus

Köp boken på amazon.se (betald länk)
* Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

Vem har störst och mjukast kinder och springer snabbast i hjulet? Det händer alltid något kul i hamsterburen när Chino är i farten! Det tycker de andra hamstrarna också – oftast i alla fall. Men när Chino stoppar in allas frön i kinderna blir det kanske för mycket av det roliga. Maria Nilsson Thore är tillbaka med ännu en bedårande bilderbok.

En varm och rolig bilderbok om omtänksamhet och glädjen i att dela med sig. Chino är populärast i hamsterburen. Med de tjockaste kinderna, de roligaste upptågen och aldrig sinande energi står Chino alltid i centrum. Med sin stora personlighet och energi sprider Chino mycket glädje i hamsterburen. Men det är inte alla påhitt som uppskattas av kompisarna. För den som är en naturlig ledare och klassens clown måste också komma ihåg att tänka på andra. För och hur stora kinder man än har så börjar det skava om man proppar munnen full.
Medelbetyg: 3 (1 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Chinos tjocka kinder :
2023-02-13 12:54
Här är en bok om att ständigt vilja dra till sig uppmärksamheten och om hur det känns för alla de som inte får vara med. Hamstern Chino är en mästare på att gömma saker i sina kinder. En dag fyller hon dem med frön, så att de andra i buren blir utan. Sedan när det är dags att leka märker hon att hennes kinder blivit för tjocka. Hon får inte plats i röret. Trevlig.
Betyg 3Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk) * Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.

Skriv egen bokrecension till Chinos tjocka kinder
Liknande böcker:
Super-allergiska Pyro
 S. Edwardsson
Kattpromenaden
 S. Lundberg
Det går bra nu
 E. Jacobson
Katternas ö
 M. Gharehbaghi
Kattungen
 I. Flygare
Inte simhallen!
 S. Blake