bokrecensioner boktips

Rotlös

Författare: Lisa Landström
Genre: Fantasy
Ämnesord: humor, kärlek, spänning, äventyr
Utgivningsår: 2020
ISBN: 9789178512638


Direktlänk till boken hos Bokus

Köp boken på amazon.se (betald länk)
* Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

Eria har lämnat staden Raevynbrook bakom sig och försöker med all sin makt att gå vidare med sitt liv, ständigt förföljd av de bitterljuva minnena som nu blivit en smärtsam påminnelse om vad hon förlorat. Trots hennes ansträngningar verkar det som om ödet inte alls är överens med hennes planer när det förflutna till slut jagar ifatt henne och raserar hela hennes tillvaro. Som om det inte var nog smider en av de närmsta vännerna egna ränker som inte riktigt går som planerat och de kastas ut på ett farofyllt äventyr med livet som insats. Utan någons vetskap bär Keiran i sin ensamhet på ett nedbrytande mörker som hotar att förgöra honom och Eria upptäcker att hon har förlorat en viktig del av sig själv som verkar omöjlig att få tillbaka.

Rotlös är den andra delen i berättelsen om Eria. Den utspelar sig i en värld full av magi, groteska varelser och lömska väsen, men även ofattbar skönhet, stark vänskap och djup kärlek. Följ med till en hisnande fantasyvärld och låt dig svepas med i ett sagolikt äventyr som gör det möjligt att glömma verkligheten för en stund.
Medelbetyg: 5 (1 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Rotlös :
2020-04-13 22:28
Den spännande uppföljaren till "Blodsbunden" som även den här gången levererar både romantik och ohyggliga väsen. Värt att notera är att både Rotlös och debutromanen "Blodsbunden" innehåller vuxna romantiska inslag av detaljerad karaktär, men på ett smakfullt och vackert vis. Helt klart en värdig del 2 i berättelsen om Erias liv och ett måste att läsa för den som gillar fantasy och romantik!
Betyg 5Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk) * Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.

Skriv egen bokrecension till Rotlös
Liknande böcker:
Nagriljärerna
 E. Blume
Odinsbarn
 S. Pettersen
Odinsbarn
 S. Pettersen
Odinsbarn
 S. Pettersen
Ormens skugga
 R. Riordan
De fallna
 M. Peterberg
Serafers drömmar
 O. Wikander
Nordiska myter
 N. Gaiman
Samma Författare: