bokrecensioner boktips

Blodsbunden

Författare: Lisa Landström
Genre: Fantasy
Ämnesord: natur, kärlek, spänning, äventyr
Utgivningsår: 2020
ISBN: 9789178512560


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

Eria växer upp i en stillsam by bortom bergen. Tidigt upptäcker hon att hon äger en sällsynt gåva, men använder den mest i sin ensamhet eftersom byborna redan är avigt inställda gentemot henne. Eria är inte född i byn och hon känner redan från början att hon är annorlunda. När en man dyker upp vänds hennes inrutade liv upp och ned. Han tar med henne på en svindlande resa och plötsligt står hon inför oanade faror, växande kärlek och ond magi som skall komma att avslöja en oerhörd hemlighet.

Blodsbunden är den första delen i berättelsen om Eria. Den utspelar sig i en värld full av magi, groteska varelser och lömska väsen, men även ofattbar skönhet, stark vänskap och djup kärlek. Följ med till en fängslande fantasyvärld och låt dig svepas med i ett sagolikt äventyr som gör det möjligt att glömma verkligheten för en stund.
Medelbetyg: 5 (1 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Blodsbunden :
2020-04-13 22:22
Mycket spännande debutroman som handlar om en flicka ensam i världen, men som tas med på ett svindlande äventyr med faror och kärlek. Hennes värld blir aldrig densamma när saker som länge grott slutligen kommer tiden ikapp och avslöjar hemligheter hon aldrig kunnat föreställa sig.
Betyg 5
Liknande böcker:
Stardust
 N. Gaiman
Rotlös
 L. Landström
Kråkorna fest
 G. R.R . Martin
Svarta Smittan - Sjätt..
 J. Skelterwijk
Svärdets makt
 G. Martin
Kungarnas Krig
 G. Martin
Nekromantikerns krig 2
 N. Perumov
Samma Författare: