bokrecensioner boktips

It's so easy ( och andra lögner)

Originaltitel: It's so easy ( and other lies)
Författare: Duff MCkagan
Genre: Biografi
Ämnesord: depression, musik, kultur, missbruk, ,
Utgivningsår: 2011
ISBN: 9789153436324


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

En av rockvärldens smartaste och mest vältaliga personligheter, Guns N Roses basist Duff McKagan, tar läsarna med på en skakande resa till det mörka hjärtat i ett av rockhistoriens största och mest ökända band. TJUGO ÅR GAMMAL flyttade Duff McKagan från Seattle till Los Angeles, främst för att komma ifrån en tillvaro där många av hans närmaste vänner gått bort sig i heroinmissbruk. I L.A. sva
Medelbetyg: 4 (1 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av It's so easy ( och andra lögner) :
2019-11-09 05:49
Jag har läst flera böcker skrivna om forna band medlemar av det ökända rock gruppen Guns'n Roses, men Duffs McKagans skildring är den bästa. Tillskillnad från Steves Adlers bok handlade främst om droger, och det märktes att Steve inte hade varit närvarande medlem. Slash skildring var bitter, medan Duff känns som en sympatisk och smart kille.
Han har reflekterat över sitt liv, vad det än som har hänt mellan bandet och Axl Rose så har Duff en förståelse och låter inte sina känslor att ta över.
Även om jag har läst flera skildringar om bandets uppkomst och fall så känns inte det tjatigt, detta är Duffs upplevelser och hans version. Jätte bra självbiografi.
Betyg 4
Liknande böcker:
Henrik VIII
 D. Harrison
Karl XII
 V.
Fear and Loathing in L..
 H. Thompson
40 : constant reader
 L. Skugge
Jag är fotboll
 Z. Ibrahimovic
Fruktan : Donald Trump..
 B. Woodward
inifrån
 T. Bodström
Ett kilo socker
 H. Trus