bokrecensioner boktips

Mord i dockskåp

Författare: Ann Mari Falk
Genre: Deckare
Ämnesord: mord, spänning, skärgården, relationer, by
Utgivningsår: 1961
ISBN: 9788711864548


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

Det är en underbar sommarkväll i skärgården när öns invånare väntar på att motorbåten ska komma med gästerna. Alla ser fram emot en härlig weekend i skärgården. Men när motorbåten återvänder till fastlandet några dagar senare finns bara en passagerare ombord. Det är en ung kvinna, och hon är död ... Hon borde aldrig ha kommit till ön, men hur skulle hon veta att idyllen kunde krossas så brutalt? Eller visste hon det ...?
Medelbetyg: 4 (1 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Mord i dockskåp :
2019-07-14 23:15
Åter igen en riktigt bra och spännande deckare av Ann Mari Falk som är både spännande, rolig, nostalgisk och lättläst. En ung intrigant kvinna hittas mördad, troligtvis förgiftad och på de misstänktas skala finns en familj, mamma, pappa, två tonårsbarn och så gamla farmor som kanske inte är så gaggig som hon verkar. Precis som de tidigare böcker jag har läst av Ann Mari Falk så tyckte jag mycket om den här boken och jag vill absolut läsa fler av hennes deckare.
Dessutom briljant uppläsning av Anja Schmidt som verkligen är en enastående uppläsare med ett fantastiskt engagemang i varenda karaktär som hon porträtterar.
Slutbetyg, en stark 4:a! Kan varmt rekommenderas!
Betyg 4
Liknande böcker:
Under radarn
 L. Child
Du måste dö
 P. James
Koka björn
 M. Niemi
Morden i Vaxholm
 M. Franzén
En tavla för mycket
 M. Sylvan
Blodsådd
 K. Janouch
Den vidrige
 A. Wahl
Vinterland
 K. Faber