bokrecensioner boktips     
Hem | Sök böcker | Lägg till ny bok | Topplistor | Länkar | Kontakta oss | Bli medlem |
  Logga in

Samma Författare:
No Limit Hold'em: Teor..
Liknande böcker:
Beat the Dealer: A Win..
 E. O. Thorp
Att bemästra nätpoker
 K. Johansson
No Limit Hold'em: Teor..
 D. Sklansky
Doyle Brunson's Super..
 D. Brunson
Let there be range – v..
 C. South

Välj Genre
Roman
Historisk Roman
Deckare
Thriller
Fantasy
Science-Fiction
Ungdomsbok
Biografi
Fakta
Klassiker3 böcker om poker / Texas Hold’em du måste läsa

 
Författare: David Sklansky
Genre: Fakta
Ämnesord: , poker
 

KÖP PÅ CDON.COM
Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen


Medelbetyg: 4 (1 röster)

  » Skriv egen recension «
Betygsätt:

Bli medlem få boktips baserat på dina betyg.
Bok recensioner av 3 böcker om poker / Texas Hold’em du måste läsa :


ErikJohansson 2019-03-19 14:10
Vill du bli duktig på poker kommer du direkt märka att det behövs kunskap i ämnet innan du börjar. Ett bra sätt att lära sig är att läsa böcker. Vi kommer därför i den här artikeln ta upp de tre bästa böckerna som du bara måste läsa om du vill bli nästa pokerproffs.

Det spelar ingen roll om du bara ska köra mot vännerna, om du ska spela på hemsidan 888poker eller om det faktiskt är något du själv vill lägga fokus och energi på, kanske för att delta i turneringar eller för att faktiskt försöka bli världens bästa pokerspelare. Eller så är du bara intresserad av poker och vill lära dig mer! Oavsett anledning, här har du tre olika böcker om poker som du bara måste läsa. Vi specificerar oss dessutom på just Texas Hold'em och poker.

Hold'em poker for Advanced Players - David Sklansky & Mason Malmuth
Det här är en bok som ofta förknippas med pokerspelares bibel, speciellt för de som är intresserade av just Limit Hold'em. Här hittar du bra information om spelstruktur och hur du bör lägga nästa hand beroende på din egna position och liknande ställningar som gäller i spelet. Boken är intressant skriven och tar med koncept som är viktiga att ha koll på om du vill spela avancerad poker.

Mathematics of Poker - Bill Chen
Ju mer du vet om matematiken bakom poker, desto mer kommer du förstå hur stor sannolikhet du eller de andra spelarna har när du spelar. Eftersom du kan se hur stor chans du eller dealern har, desto lättare kommer det bli för dig att veta vad ditt nästa drag skall vara. Att lära sig matematiken och systematiken bakom poker övar bara din kunskap i spelet, oavsett vilken typ av poker du vill spela på. Det är dock viktigt att du har koll på matematik och bra kunskap i detta om du vill läsa den här boken.

The Theory of Poker - David Sklansky
Ännu en gång har vi författaren David Sklansky på listan, men det är inte så konstigt heller. Han är trots allt väldigt populär inom just böcker och poker. Den här boken släpptes redan 1989 men har därefter släppts i olika och nya upplagor. I den här boken hittar du mycket visdom och bra ord om just poker och hur du kan tänka smart när du spelar ett parti.

Det finns många böcker du kan fastna i om du vill lära dig poker. Att läsa en bok är ett bra sätt om du mer djupgående vill gå in i spelet och hur det fungerar. Många böcker brukar också tipsa om olika strategier du kan använda dig av, så du har fördel i spelet och förhoppningsvis kan ta hem en vinst.

Ju mer tips och trix du får innan du börjar spela, desto bättre. Alla duktiga pokerspelare idag håller med om att kunskap är viktigt när det gäller poker. Ju mer du spelar, desto mer kommer du dessutom vara med om och därmed kan du lära dig nya drag och strategier under spelets gång. Så när du väl är klar med information biten är det bara köra igång, du lär dig mycket när du spelar.

Gör en kopp te och sätt dig med boken, här ska det pluggas. Vill du lära dig mer om poker finns det också ljudböcker eller olika podcasts om just poker, för dig som hellre lyssna än läser. Ta dig den tid du behöver och stressa inte för mycket. Poker är ett skicklighetsspel och det krävs alltså både tid och tålamod om du vill bli en duktig pokerspelare.

Betyg 4KÖP PÅ CDON.COM

Skriv egen bokrecension till 3 böcker om poker / Texas Hold’em du måste läsa


  Köp boken som film på cdon: