bokrecensioner boktips     
Hem | Sök böcker | Lägg till ny bok | Topplistor | Länkar | Kontakta oss | Bli medlem |
  Logga in

Liknande böcker:
3 böcker om poker / Te..
 D. Sklansky
Beat the Dealer: A Win..
 E. O. Thorp
No Limit Hold'em: Teor..
 D. Sklansky
Doyle Brunson's Super..
 D. Brunson
Let there be range – v..
 C. South

Välj Genre
Roman
Historisk Roman
Deckare
Thriller
Fantasy
Science-Fiction
Ungdomsbok
Biografi
Fakta
KlassikerAtt bemästra nätpoker

 
Författare: Kristofer Johansson
Genre: Fakta
Ämnesord: , poker
Utgivningsår: 2006
ISBN: 9789163183089
 

KÖP PÅ CDON.COM
Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen


Medelbetyg: 4 (1 röster)

  » Skriv egen recension «
Betygsätt:

Bli medlem få boktips baserat på dina betyg.
Bok recensioner av Att bemästra nätpoker :


ErikJohansson 2018-07-25 20:52
Poker har gått från att vara ett kortspel där man måste spela mot andra i samma rum ansikte mot ansikte, till att idag vara en sport på nätet som du kan spela på en dator eller mobil oavsett om du sitter i ett väntrum eller hemma en regnig dag. Att poker har blivit så lättillgängligt på nätet har förstås även lett till att pokerkunskaperna har ökat i och med att allt fler blir medvetna om pokerstrategier.

Samtidigt har nya pokerstrategier dykt upp vilket har gjort att vissa gamla klassiska böcker inom pokerstrategi blivit föråldrade. Boken Att bemästra nätpoker skall vara ett exempel som går emot denna ström och fokuserar sig på nätpoker och de olika för- och nackdelarna man kan stöta på.

Varför denna bok?

Att bemästra nätpoker fokuserar sig på “limit” och “no limit Texas Hold’em” poker som idag är den vanligaste formen av poker på nätet. Här får läsaren praktiska tips i att hantera odds som ett taktiskt verktyg, grundläggande koncept.

Eftersom boken tar upp grundläggande koncept för att vinna Hold'em är det här en bok som även passar nybörjare. Boken tar upp flera olika taktiska verktyg som spelaren kan använda sig av, men den största fördelen med denna bok är förstås alla de olika verktygen som fokusera på hur du kan läsa av motståndare, deras händer och situationen trots att du spelar på nätet. Därtill finns det också genomgångar av nätets möjligheter hur man kan undvika risker på nätet. Fördelarna
Boken inleder med att förklara ganska grundläggande hur denna typ av poker fungerar och därefter för varje kapitel blir det allt mer fördjupande. Vi uppskattar hur det är upplagt på ett pedagogiskt sätt. Speciellt de två sista kapitlen kommer du vilja gå tillbaka till och är kapitel som gör att denna bok står ut bland många andra pokerböcker. Boken har några år på nacken men är fortfarande aktuell för de som främst spelar poker på nätet.

Nackdelarna
Vi hör det förstås i namnet på boken men det tåls att upprepas att denna bok alltså inte fokuserar på IRL-pokerspelande vilket gör att de element som dyker upp i denna form av poker gör dig en svagare IRL. Just nu upptas halva boken av generella strategier inom poker. Vi skulle vilja se fler exempel på strategier för just spelandet via nätet specifikt eftersom det har visat sig att vinstsummorna är mycket högre än i liveturneringar IRL. Bland annat så har svensken “Isildur1” som spelar på  Full Tilt Poker  spelat för 32 miljarder kronor på några få år tack vare hans aggressiva spelsätt inom just Texas Hold’em.

Summering:
Det här är en bok som du ska ha med flera bokmärken och underskrifter i intill dig när du spelar poker på datorn eller i mobilen. På grund av att den är enkel att ta till sig kommer den att vara en bok som du gärna återkommer till när du tar dig an spelare på nätet som är allt mer erfarna. Om du är mer erfaren inom poker kan det vara värt att läsa denna bok för mer avancerade tips. Med tanke på vilka summor man kan vinna i nätpoker kan boken vara en väl investering som ger dig en bra avkastning med andra ord.
Betyg 4KÖP PÅ CDON.COM

Skriv egen bokrecension till Att bemästra nätpoker


  Köp boken som film på cdon: