bokrecensioner boktips     
Hem | Sök böcker | Lägg till ny bok | Topplistor | Länkar | Kontakta oss | Bli medlem |
  Logga in

Samma Författare:
Badhytten : det som gö..
Ester Karlsson med K
Fågelskådaren
Grannar i död och lust
Ryttaren
Liknande böcker:
Stormvarning
 M. Adolfsson
selfies
 J. Adler-Olsen
Dödens flod
 D. McTiernan
Inland
 A. Dahl
De hängda hundarna
 J. Jensen
Nemesis
 A. Christie
Äventyret med julpuddi..
 A. Christie
Morianerna
 J. Ekström
Rika barn leka häst
 U. Trenter
Miss Pym ingriper
 J. Tey

Välj Genre
Roman
Historisk Roman
Deckare
Thriller
Fantasy
Science-Fiction
Ungdomsbok
Biografi
Fakta
KlassikerEtt lik i garderoben

 
Författare: Christina Olséni & Micke Hansen
Genre: Deckare
Ämnesord: mord, humor, spänning
Utgivningsår: 2018
ISBN: 9789176299821
 
Spänning:  6
Humor:  9

KÖP PÅ CDON.COM
Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen


ESTER KARLSSON, 78 ÅR OCH ÄNKA, blir tillsammans med systern Barbro och hennes hypokondriske make, Arne, bjudna på åttioårskalas på Hjularöds slott. Barbro som älskar god mat och stora sällskap, blir entusiastisk över inbjudan. Arne och Ester däremot hittar bara nackdelar med det tre dagar långa firandet. När en av gästerna oväntat dör under mystiska omständigheter får Ester äntligen något vettigt att fördriva sin tid med och hon drar med full entusiasm igång en egen mordutredning. När sedan även Arne får blod på händerna så gör Ester vad hon kan för att leda polisen på villovägar. Det visar sig snart att det är fler än Arne som har ett lik i garderoben ...

Ett lik i garderoben är den fristående fortsättningen på Ester Karlsson med K. En pusseldeckare med starka karaktärsskildringar och en stor dos humor.

Medelbetyg: 5 (1 röster)

  » Skriv egen recension «
Betygsätt:

Bli medlem få boktips baserat på dina betyg.
Bok recensioner av Ett lik i garderoben :


BlommigaBarbro 2018-11-23 00:26
Det här är den andra boken jag läser med den härligt nyfikna lilla damen Esther där jag som läsare också återser kakaduan Roland, Esthers syster, den ständigt "bantande" Barbro och hennes hypokondriska svåger, Arne samt tar del av en ny samling härliga individer i denna mycket mysiga och välskrivna bok. Deckarintrigen är småspännande, men det är dem humoristiska inslagen som tilltalar mig allra mest och jag tycker verkligen att författarduon Olséni & Hansen har lyckats med den här boken som verkligen sticker ut i deckarsammanhang. Jag är utled på alla polisdussindeckare som det skrivs oändliga massor av och där 98 procent av böckerna liknar varandra. Den här boken sticker ut, har ett härligt språk, underbara små karaktärer och dessutom får man sig några härliga skratt under resan genom boken. Vad mer kan man begära av en bok? Jag kan riktigt varmt rekommendera den här boken även om jag rekommenderar att man börjar med den första boken i serien innan man läser denna. Och jag hoppas verkligen att jag som läsare mycket snart åter får stifta bekantskap med Esther och hennes kakberoende kakadua.
Toppbetyg!
Betyg 5KÖP PÅ CDON.COM

Skriv egen bokrecension till Ett lik i garderoben


  Köp boken som film på cdon: