bokrecensioner boktips

Övrig händelse

Författare: Ulla Bolinder
Genre: Deckare
Utgivningsår: 2017
ISBN: 9789176994849


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

En solig eftermiddag i maj cyklar tioåriga Annie hemåt från skolan. Sedan dess är hon spårlöst försvunnen. Trots ett stort spaningspådrag lyckas man inte hitta henne.

Dagarna blir till veckor, veckorna till månader, och ännu efter ett år har hon inte återfunnits. Efter så lång tid vet alla att man måste räkna med det värsta.

Några år tidigare har två medelålders kvinnor flyttat in i ett torp i trakten. De håller sig helst för sig själva och betraktas med ogillande och misstänksamhet av ortsborna. De blir till och med anklagade för att ha något med Annies försvinnande att göra. Men är det verkligen så det förhåller sig?

I det här fallet har det funnits oerhört få substantiella vittnesiakttagelser men desto fler misstankar, anklagelser, utpekanden, rykten och spekulationer. Vi har fått in en stor mängd tips, men de flesta har tyvärr varit av ringa eller intet värde, säger en av poliserna som arbetar med utredningen.
Medelbetyg: 3 (1 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Övrig händelse :
2017-10-28 01:27
När jag väl kom in i boken som är skriven på ett litet annorlunda sätt än de flesta andra deckare, så tyckte jag att den var både välskriven, spännande och engagerande. Jag läser gärna fler böcker av Ulla Bolinder!
Mitt slutbetyg blir en stark, 3:a!
Betyg 3
Liknande böcker:
Bankrånarna
 R. B. Parker
Sherlock Holmes versus..
 A. Conan Doyle
De som dör först
 A. Marinina
Stjärnfall
 F. Mellvig
Liket i biblioteket
 A. Christie
Ödesmark
 S. Jacksson
Innan molnen kommer
 M. Jungstedt