bokrecensioner boktips     
Hem | Sök böcker | Lägg till ny bok | Topplistor | Länkar | Kontakta oss | Bli medlem |
  Logga in

Liknande böcker:
Astrid, alltid Astrid!
 C. Lannebo
Silvretsrike
 C. Iggulden
Den stumma flickan
 M. Hjorth
Den obetänksamme älskaren
 L. Panduro
Döden ingen ser
 A. Schjetlein
Lånat silver och kross..
 E. Klingberg
Ett julmirakel om dage..
 P. Alexander
Tango i Tabernaklet
 K. Brunk Holmqvist
Vaxade juveler och brä..
 E. Klingberg
Folk med ångest
 F. Backman

Välj Genre
Roman
Historisk Roman
Deckare
Thriller
Fantasy
Science-Fiction
Ungdomsbok
Biografi
Fakta
KlassikerDen självläkande människan

 
Författare: Susanna Ehdin
Genre:
 

KÖP PÅ CDON.COM
Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen


Det nya hälsomedvetandet sätter människan i centrum. Inom oss finns en naturlig kraft som gör att vi läker och håller oss friska. Men för att självläkningen ska fungera måste vi ha tillräckligt med energi som stärker kroppens friskprocesser i form av näringsrik mat, vitaminer, mineraler, motion, glädje, avkoppling och ett rikt känsloliv. Genom att vi själva tar makten över vår hälsa kan vi aktivt påverka både det kroppsliga och det mentala välbefinnandet. Allt som fyller oss med sann glädje och ger livet en mening stimulerar självläkningen. Susanna Ehdin har doktorerat i immunologi och under många år forskat om sambandet mellan människans psykiska och fysiska hälsa. I Den självläkande människan skriver hon personligt, engagerat och tankeväckande om det nya hälsotänkandet. Boken innehåller mängder av konkreta råd om vad man själv kan göra för att må bättre.

Medelbetyg: 3,6 (5 röster)

  » Skriv egen recension «
Betygsätt:

Bli medlem få boktips baserat på dina betyg.
Bok recensioner av Den självläkande människan :


mana 2004-08-24 11:23
vissa avsnitt av denhär boken är riktigt bra, medan andra är lite sämre.
Betyg 3

Rosa 2004-08-24 11:26
Jag tycker att den här boken är inspirerande att läsa. Nu har jag inte läst alla avsnitt utan har den mer som uppslagsbok och till det duger den bra.

Alternativmedicin/läkning via örter, kost etc. intresserar många (gärna kvinnor) och om inte annat så kan den här boken få en inspirerad till att ta bättre hand om sig själv och sina nära och kära.
Betyg 4

lillamy 2004-08-25 21:05
En riktigt bra bok om hälsa och välbefinnande. En bok som alla borde läsa man får sig verkligen en tankeställare vad det är för skräp man stoppar i sig och att man borde vara mera rädd om sin kropp. Mycket intressant bok, som är bra att ha som uppslagsbok.
Betyg 5

Hanni 2005-04-16 20:08
Min absoluta favoritbok som jag har läst ett antal gånger från pärm till pärm, samt använder som uppslagsbok. Den självläkande människan är bra då den fokuserar på helheten och inte bara på fåniga bantningtips. Boken innehåller tankar och fakta om såväl motion, vila, känslor, kost och alternativmedecin. En bok för alla åldrar och typer av människor.
Betyg 5

xerox 2006-05-10 20:08
Vilseledande svammel! Susanna Ehdin har inga som helst belägg för sina skrattretande och helt befängda påståenden om att sjukdomar skulle orsakas av näringsbrist snarare än virus och bakterier, livsfarligt kikhostavaccin, socker lika beroendeframkallande som kokain och att värmning i mikrovågsung förstör näringsämnen.
Listan på faktafel och rena fantasier blandat med det vanliga new age-tramset om energier, jordstrålning och gud vet vad kan göras hur lång som helst.
Betyg 1KÖP PÅ CDON.COM

Skriv egen bokrecension till Den självläkande människan


  Köp boken som film på cdon: