bokrecensioner boktips

Den självläkande människan

Författare: Susanna Ehdin
Genre:


Direktlänk till boken hos Bokus

Köp boken på amazon.se (betald länk)
* Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

Det nya hälsomedvetandet sätter människan i centrum. Inom oss finns en naturlig kraft som gör att vi läker och håller oss friska. Men för att självläkningen ska fungera måste vi ha tillräckligt med energi som stärker kroppens friskprocesser i form av näringsrik mat, vitaminer, mineraler, motion, glädje, avkoppling och ett rikt känsloliv. Genom att vi själva tar makten över vår hälsa kan vi aktivt påverka både det kroppsliga och det mentala välbefinnandet. Allt som fyller oss med sann glädje och ger livet en mening stimulerar självläkningen. Susanna Ehdin har doktorerat i immunologi och under många år forskat om sambandet mellan människans psykiska och fysiska hälsa. I Den självläkande människan skriver hon personligt, engagerat och tankeväckande om det nya hälsotänkandet. Boken innehåller mängder av konkreta råd om vad man själv kan göra för att må bättre.
Medelbetyg: 3,6 (5 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Den självläkande människan :
2004-08-24 11:23
vissa avsnitt av denhär boken är riktigt bra, medan andra är lite sämre.
Betyg 3
2004-08-24 11:26
Jag tycker att den här boken är inspirerande att läsa. Nu har jag inte läst alla avsnitt utan har den mer som uppslagsbok och till det duger den bra.

Alternativmedicin/läkning via örter, kost etc. intresserar många (gärna kvinnor) och om inte annat så kan den här boken få en inspirerad till att ta bättre hand om sig själv och sina nära och kära.
Betyg 4
2004-08-25 21:05
En riktigt bra bok om hälsa och välbefinnande. En bok som alla borde läsa man får sig verkligen en tankeställare vad det är för skräp man stoppar i sig och att man borde vara mera rädd om sin kropp. Mycket intressant bok, som är bra att ha som uppslagsbok.
Betyg 5
2005-04-16 20:08
Min absoluta favoritbok som jag har läst ett antal gånger från pärm till pärm, samt använder som uppslagsbok. Den självläkande människan är bra då den fokuserar på helheten och inte bara på fåniga bantningtips. Boken innehåller tankar och fakta om såväl motion, vila, känslor, kost och alternativmedecin. En bok för alla åldrar och typer av människor.
Betyg 5
2006-05-10 20:08
Vilseledande svammel! Susanna Ehdin har inga som helst belägg för sina skrattretande och helt befängda påståenden om att sjukdomar skulle orsakas av näringsbrist snarare än virus och bakterier, livsfarligt kikhostavaccin, socker lika beroendeframkallande som kokain och att värmning i mikrovågsung förstör näringsämnen.
Listan på faktafel och rena fantasier blandat med det vanliga new age-tramset om energier, jordstrålning och gud vet vad kan göras hur lång som helst.
Betyg 1Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk) * Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.

Skriv egen bokrecension till Den självläkande människan
Liknande böcker:
Stormberget
 L. Marklund
Arnes julhelvete
 C. Olséni
Gråt ej mer min älskling
 M. Higgins Clark
Bedårarna
 S. Eklund
Mitt liv som man
 P. Roth
Åsnans år
 A. Farrokhzad
Min historia
 M. Obama