bokrecensioner boktips

Ego Woman

Författare: Carolina Gynning
Genre: Biografi
Ämnesord: humor, kärlek, kultur
Utgivningsår: 2010
ISBN: 9789113027302


Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk)
* Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

Med stora bröst och blonda lockar blev hon känd. Med mindre bröst och brunt svall blev hon tagen på allvar. Carolina Gynning har lyckats med det som så många före henne gått bet på - att efter dokusåpan ta steget från bimbokändis till hyllad och prisbelönt programledare i tv. 

Med inneboende självkänsla och stark övertygelse om att allt är möjligt, har Carolina forsat fram genom Kändissverige och nått en position som är få förunnade i en tid då kändisarnas brinntid är försvinnande kort. 
Ego Woman är en fortsättning på Ego Girl och handlar om Carolina Gynnings virvelvindsliknande väg mot toppen, kändisskapet, äran, berömmelsen och de stora pengarna. När Ego Girl kom ut var Carolina egentligen bara känd bland dem som följde Big Brother och läste kvällstidningar - fyra år senare har boken sålt i över 100 000 ex, hon har lett Sveriges största nöjesprogram "Stjärnor på is" på TV4. 
I Ego Woman berättar hon sanningen om bråken som satte punkt för Förkväll, avslöjar skandalerna som präglade inspelningen av "I huvudet på Gynning" och förklarar varför hon hoppade mellan TV4 och Kanal5. Hon berättar öppenhjärtigt (som läsarna vant sig vid från hennes extremt populära blogg) om karriären, kärlekslivet och sin livsfilosofi. Carolinas egen "The Secret" - nyckeln till framgång. 
Men framgången har ett pris. Carolina känner sig ofta ensam och de hundratusentals läsarna som följer hennes blogg vet att vissa dagar är svarta, tårfyllda och laddade med ångest. Hon kastar sig mellan medier och terapeuter för att hitta lyckan - men finns den? Finns den man som klarar av att leva tillsammans med 100 procent Gynning?! 
Ego Woman är, precis som Ego Girl, skriven i samarbete med journalisten Ingrid Carlqvist. 

Utdrag ur boken:
Lucia från Syrakusa stack enligt Legenden ut sina ögon för en man skull och jag har satt in silikonbröst för att behaga männen. Eftersom Lucia skickade ögonen på en silverbricka till den unga mannen som förälskat sig i hennes vackra ögon , för att bli av med hans ovälkomna uppvaknande, bad jag kirurgen att lägga mina inplantat på en silverbricka.
Medelbetyg: 3 (1 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Ego Woman :
2015-07-27 09:01
Fortsättningen på Ego Girl , Carolina har blivit lite äldre och mognare, hennes karriär går framåt, hon berättat öppet och delar med dig av sitt galna liv. Carolina känns ärlig , hon förskönar inget utan berättar hur det är att vara hon. Jag tyckte om Ego Girl och jag gillar Ego Woman, det är en mycket lättläst bok som inte kräver någon tankeverksamhet, men lockar fram ett leende på läpparna.
Betyg 3Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk) * Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.

Skriv egen bokrecension till Ego Woman
Liknande böcker:
Trump och vredens Amerika
 L. Saarikoski
Vardagar
 U. Lundell
Jag kan ha fel och and..
 B. Lindeblad
Självporträtt
 J. Sartre
Lindas bästa/värsta
 L. Skugge