bokrecensioner boktips

Minnas hemlighet

Författare: Monic Arvidson W
Genre: Fantasy
Ämnesord: äventyr


Direktlänk till boken hos Bokus

Köp boken på amazon.se (betald länk)
* Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen


Minnas hemlighet är en spännande berättelse för dig som är från elva år och uppåt. Den tar dig med på en hisnande färd där bara fantasin sätter gränser.
Minna är älvan som reser mellan olika världar. Hennes "vanliga" liv finns i en av Uppsalas förorter, mobbad och utan vänner. Men en dag får hennes liv en fantastisk vändning. Hon träffar en vit ekorre i Fiby urskog som charmar henne totalt. Minna följer ekorren genom en osynlig slöja via underjorden och träffar en skrämmande gestalt - Tryx.

Utdrag ur boken:
Måtte gumman inte vakna upp. Så länge hon är medvetslös, känner hon ingen smärte.Svett droppar ner från näsan och bildar gråa fläckar i kvinnans silvervita hår.
Minna känner på hennes handles. Pulsen fladdrar oroväckande fort och svagt. Runt gummans hals hänger något som ser ut som en amulett med ett inristat runtecken. Tecknet påminner om ett stiliserat S. Det är tecknet som står för växtriket och som även är en mäktig skyddsruna.

Medelbetyg:
Betygsätt:
Bok recensioner av Minnas hemlighet :
2014-02-06 15:53
”Det är inte alltid man hittar en bok som man inte kan sluta läsa, som man tänker på även när man inte läser. Så är det i alla fall för mig, och det är inte ofta det händer i en genre jag inte brukar läsa. Men Minnas hemlighet var verkligen en sådan bok: spännande, intressant och man kunde inte sluta tänka på den och undra hur det skulle gå."
Nathalie Sjögren, BookieCookiez bloggDirektlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk) * Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.

Skriv egen bokrecension till Minnas hemlighet
Liknande böcker:
De fallna
 M. Peterberg
Serafers drömmar
 O. Wikander
Nordiska myter
 N. Gaiman
The Watchman of Eternity
 P. Witcover
Drakarnas dans
 G. R.R . Martin
Stardust
 N. Gaiman