bokrecensioner boktips     
Hem | Sök böcker | Lägg till ny bok | Topplistor | Länkar | Kontakta oss | Bli medlem |
  Logga in

Liknande böcker:
Med egna ord: Sex av d..
 M. Obama
Kapten James Cooks resor
 C. Lloyd
Berättelse om ett liv
 P. Handke
Mannen som formade nat..
 G. Broberg
Ofrivilligt sexobjekt..
 U. Björkman
Det händer inte mig 3:..
 V. Axelsson
Det händer inte mig 3:..
 V. Axelsson
It's so easy ( och and..
 D. MCkagan
Lovisa Ulrika Konst oc..
 C. Rainer
Frågor jag fått om För..
 H. Fried

Välj Genre
Roman
Historisk Roman
Deckare
Thriller
Fantasy
Science-Fiction
Ungdomsbok
Biografi
Fakta
KlassikerMitt liv som mobbad

 
Författare: Wiveca Wendin
Genre: Biografi
Utgivningsår: 2012
ISBN: 9789163716423
 
Lärorik:  9

KÖP PÅ CDON.COM
Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen


Wiveca är en flicka som vill önska sig såsom alla gör, att ha sitt liv ifred. Få vara den man är. Vill ha vänner som respektera en och är omtyckt. Vi får följa hennes skolgång. Att hon har dyslexi gör det inte lättare. När hon blir utsatt för mobbning, inte bara av sina klasskamrater, utan också av lärare och rektor. Misshandel förekommer på skolan och hemma vid av fadern. Tack vare moderns krafttag blev jag inte placerad på en annan skola. Får inget stöd av lärare eller rektor. Med hjälp av familjen överlever hon de svåra åren på skolan. Hon ställer frågorna som alla mobbade ställer sig – Varför just jag? Vad är det för fel på mig, vad har jag gjort för ont emot dom. Kan dom inte se mig som jag är? Kommer hon ur mobbningen och kan lämna det bakom sig, och, få ett rikt liv i framtiden till slut?"


Utdrag ur boken:
Här kan ni om ni vill, läsa ett smakprov ut boken ”Mitt liv som mobbad” online. Klicka på länken nedan, för att ”Läs ett smakprov online” eller "Ladda hem ett smakprov som pdf-fil
http://www.varensbocker.se/book-9789163716423


Medelbetyg:

  » Skriv egen recension «
Betygsätt:

Bli medlem få boktips baserat på dina betyg.
Bok recensioner av Mitt liv som mobbad :


Wiveca 2013-06-14 17:20
Boken ”Mitt liv som mobbad” är en självbiografi om livet som mobbad kom ut. Där ni kommer få följa en helt vanlig tjej som vill önska sig såsom alla gör, att ha sitt liv ifred. Få vara den man är. Vill ha vänner som respektera en och är omtyckt. Vi får följa min skolgång. Att jag har dyslexi gör det inte lättare. När jag blir utsatt för mobbning, inte bara av mina klasskamrater, utan också av lärare och rektor.

Misshandel förekommer både på skolan och utanför. Tack vare moderns krafttag blev jag inte placerad på en annan skola. Får inget stöd av lärare eller rektor. Med hjälp av familjen överlever jag de svåra åren på skolan. Jag ställer frågorna som alla mobbade ställer sig - Varför just jag?

Vad är det för fel på mig, vad har jag gjort för ont emot dom. Kan dom inte se mig som jag är? Kommer hon ur mobbningen och kan lämna det bakom sig, och, få ett rikt liv i framtiden till slut?"

Min dröm är att kunna ge föreläsningar om vad mobbning samt dyslexi är. Ut ifrån mina egna erfarenheter, har den väg framför mig. Vända negativa saker som skett i livet till något positivt med sin egen inställning kan man förändra.

Följ gärna mig på min resa genom livet.KÖP PÅ CDON.COM

Skriv egen bokrecension till Mitt liv som mobbad


  Köp boken som film på cdon: