bokrecensioner boktips

House of Night: Uppvaknandet

Författare: P.C Cast & Kristin Cast
Genre: Fantasy
Ämnesord: ungdom
Utgivningsår: 2011
ISBN: 9789163869501


Direktlänk till boken hos Bokus

Köp boken på amazon.se (betald länk)
* Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

Svårt beroendeframkallande läsning!

Vad krävs för att skydda Nattens hus, och vad ska en desperat tjej göra för att skydda sitt hjärta från att vara brustet för evigt?

Zoey har återvänt, nästan helt återställd till sin plats som översteprästinna på Nattens hus. Hennes vänner är glada över att hon är tillbaka, men efter att ha förlorat Heath är det tveksamt om Zoey någonsin kommer bli densamma.
Zoeys bästa vän, Stevie, Rae, har också problem: Hon känner alltmer för Refaim, en fågelmänniska! Men han är hennes farliga hemlighet, en hemlighet som isolerar henne från skolan, de röda eleverna, och till och med hennes bästa vänner.

Detta är den åttonde delen i serien. Läs också "Vampyrens märke", "Sveket", "Utvald", "Svart ängel", "Jagad", "Frestad" och "Bränd"!
Medelbetyg: 3 (3 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av House of Night: Uppvaknandet :
2011-10-25 21:03
Den här slår nästan min favorit bok (Frestad) i House of Night serien och jag måste säga att den är väldigt beroende framkallande.
Jag tvivlade innan men nu är jag säker, jag bara älskar denna serien och kan inte vänta till nästa bok i serien. Jag har dessutom börjat gilla Zoey mer nu, när hon inte är så omringad av killar hela tiden, så börjar man se vem hon egentligen är.

Definitivt en femma.
Betyg 5
2011-11-05 10:00
Jag älskade denna boken fram tills slutet. Så som denna slutar så har jag en känsla av att bok nr 9 går åt ett helt annat håll än vad jag vill. Jag var nöjd med historens gång som den såg ut fram tills slutet av denna boken. Jag ska inte skriva för och förstöra för er som inte läst den men har ni lust att läsa mitt tycke och vara beredda på lite avslöjning så gå in på min blogg och titta.
Betyg 3
2013-02-03 11:26
Mycket händer i kampen mellan det onda och det goda. Somliga byter sida, några vacklar i sin tillhörighet och ytterligare andra står stadigt kvar på den sida de en gång valt.

Förstår inte varför jag fortsätter läsa denna serie. Är ruskigt mätt på Zoey och hennes liv.
Betyg 1Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk) * Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.

Skriv egen bokrecension till House of Night: Uppvaknandet
Liknande böcker:
Minna och monsterungen
 M. Arvidson W
Sagan om Rand II: Lykt..
 C. Wennerström
Odjuret av kaos
 T. Hollanti
Onda aningar
 M. Buffie
Mörkrets makt
 Y. Andreasson
Och mörkret föll
 M. Lundvall