bokrecensioner boktips

Förlorad ängel

Originaltitel: Crescendo
Författare: Becca Fitzpatrick
Genre: Roman
Ämnesord: psykologi, humor, kärlek, spänning, ungdom
Utgivningsår: 2011
ISBN: 9789132159695


Direktlänk till boken hos Bokus

Köp boken på amazon.se (betald länk)
* Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

Noras lycka med Patch som skyddsängel blir kortvarig. För hon misstänker snart att han vill henne illa och bryter därför deras band. Patch svarar med att genast börja dejta Marcie, Noras värsta fiende och verkliga plågoande.
Det går så långt att Nora inte bara fruktar för sitt eget liv utan också börjar misstänka att det är Patch som ligger bakom mordet på hennes pappa. Kan Nora lita på sin skyddsängel?Är hans hemligheter farligare än hon någonsin kan föreställa sig?

Medelbetyg: 3,62 (8 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Förlorad ängel :
2011-07-29 10:58
Förlorad ängel, eller Crescendo, som den heter på engelska, är uppföljaren av den populära boken Fallen ängel (Hush Hush)
Jag tycker att den är enormt bra! Man både hatar och älskar Patch, man lever i boken.
Becca Fitzpatrick är en superbra författare! Jag längtar så enormt till den tredje boken!
Det finns nog inget mer att säga:
BOKEN ÄR HELT UNDERBART BRA!!!! ♥♥♥♥
Betyg 5
2011-08-22 12:56
En stor favorit! Den här, uppföljaren till Fallen Ängel, är minst lika bra om inte bättre, svårt att bestämma. Vill ha 3:e boken nu.
Betyg 5
2011-11-12 20:12
Det tog ett tag men jag har då äntligen läst fortsättningen på Fallen ängel. När jag läste fallen ängel så vart jag ganska osäker på om jag skulle gilla den. Det gjorde jag, den levde upp till mina förväntningar men det var tyvärr inte mer än så. Jag tror att det som hindrade mig från att gilla den mer än vad jag gjorde var att den var alldeles lik Twilight. Men om jag ska utgå från den boken och inte blandar in några andra så vart den bra, spännande, mörk och underhållande, jag tror att jag skrattade mig igenom hälften utav boken. Sen så vart det ju omslaget och den mystiske Patch som jag hade mest ögon för och det lyste upp boken och fick mig (för ett tag) att glömma liknelserna med Twilight. Men jag hade alltid kvar tanken i bakhuvudet.
Därför vart jag osäker på ifall jag skulle läsa Förlorad ängel eller inte. Men efter att ha läst några recensioner så gjorde jag det äntligen och jag är glad att jag gjorde det för att den här fortsättningen vart inte ett dugg lik fortsättningen på Twilight och jag blev överraskad flera gånger om. Dessutom vart den minst lika underhållande (om inte mer) som den första och kärleken mellan Patch och Nora verkar mycket starkare nu. Det var bara en sak jag saknade, och det var hur Patch var innan. I denna boken var han mer, vad ska man säga? Sårbar och trevligare. Å andra sidan så kan man inte vara okänslig rakt igenom och det var intressant att se en del av hans andra sidor men det känns lite som att den gamla Patch har försvunnit. Och jag vill ha den Patch tillbaka.
De första hundra till tvåhundra sidorna handlade mest bara om Patch och Nora's förhållande som gick upp och ner men de sista hundra sidorna var, ja vad kan man säga, fantastiska och slutet gjorde mig mållös. Därför kan jag inte vänta tills jag ska få nästa bok i triologin, Silence.
Betyg 5
2012-01-15 11:46
inte lika bra som första, Patch är alldeles för frånvarande. men ändå spännande och vill ha fortsättningen nuuu!
Betyg 3
2012-03-28 14:52
Bara en dålig upprepning på första, hade samma historia bara mer larviga och klyschiga scener och dialoger. Denna bok var onödig och tillförde ingetning, författaren kunde ens inte hålla personligheterna eller något rätt. Rent sagt en värdelös bok som inte hade behövt bli skriven, en skam att en bra bok får en sådan uppföljare.
Betyg 1
2012-12-13 11:26
Hade höga förväntningar på denna bok. Kanske var det det som gjorde att jag inte fastnade ordentligt i berättelsen.

Nora och Patch fortsätter sin resa. Ett stort glapp sprider sig mellan dem. Många hemligheter, många splittringar.

Är Patch god eller ond? Kan Nora lita på honom?
Bok nummer två i serien om den förbjudna kärleken mellan Nora och Patch.
Betyg 3
2018-09-18 16:19
Förlorad ängel är fortsättning på fallen ängel och den är lika tramsig som första delen. Nora är osympatisk, misstänksam och inte alls trovärdig.
Att jag fortsätter läsa böckerna är att de är lättlästa och någonstans blir jag road av historien.
Betyg 2Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk) * Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.

Skriv egen bokrecension till Förlorad ängel
Liknande böcker:
Äkta kärlekar
 T. Jenkins Reid
Smartare smalare snygg..
 G. Furumark
Åh William
 E. Strout
Båten
 L. Lundberg
Bittert hat
 L. Masterson
Papperspalatset
 M. Cowley Heller
Andromeda
 T. Bohman
Frankissstein
 J. Winterson