bokrecensioner boktips

Torment

Författare: Lauren Kate
Genre: Fantasy
Ämnesord: krig, kärlek, spänning
Utgivningsår: 2010
ISBN: 9780385618090


Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk)
* Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

How many lives do you need to live before you find someone worth dying for? In the aftermath of what happened at Sword & Cross, Luce has been hidden away by her cursed angelic boyfriend, Daniel, in a new school filled with Nephilim, the offspring of fallen angels and humans. Daniel promises she will be safe here, protected from those who would kill her. At the school Luce discovers what the Shadows that have followed her all her life mean - and how to manipulate them to see into her other lives. Yet the more Luce learns about herself, the more she realizes that the past is her only key to unlocking her future...and that Daniel hasn't told her everything. What if his version of the past isn't actually the way things happened...what if Luce was really meant to be with someone else?

Utdrag ur boken:
Love never dies.
Medelbetyg: 3,75 (4 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Torment :
2011-02-10 14:23
Den andra delen av Lauren Kate's trilogi och Lucinda Price vars öde är att förälskas i den fallna ängeln Daniel. I denna del blir Luce förflyttad till en annan skola för att lära sig mer om sin nya tillvaro och hållas beskyddad mot de som är ute efter henne. Lucinda är besviken och irriterad över de få svar hon får på sina frågor och att hon behandlas som ett barn. Den nya skolan är dock inte alls vad hon tänkte sig.

Boken är spännade och lättläst men emellanåt blir jag riktigt frustrerad på Lucinda då hon verkar helt oförmögen till att lista ut saker själva. Jag tycker även att det är lite synd att vi nästan uteslutande befinner oss i skolmiljö. Trots det tycker jag att boken är läsvärd, jag är verkligen ett team Daniel fan, och ser fram emot den sista delen av trilogin som kommer till sommaren.
Betyg 4
2011-07-20 20:01
Fallen och torment är riktigt tråkiga men Passion är lite bättre. Hoppas innerligt att
fjärde boken rapture har ökad kvalité och inte går tillbaka till den trista berättelsen som är i fallen och torment. Dock en väldigt bra idé till en succébok, men fel skriven.
Betyg 3
2011-10-22 14:12
helt underbar säger jag bara. Jag gillar verkligen inte fantasy men jag känner spänning och förväntan av att bara läsa lite av dem.
Helt klart bättre än ettan, men slutet var lite jobbigt och random.
Betyg 5
2012-09-18 21:08
I början av boken tyckte jag att det var ganska tråkigt, det tog verkligen ett tag innan jag kom in i historien igen. Efter det blev jag bara irriterad på hur Lucy är så inkonsekvent. Hon gillarinte att Daniel bara kommer och går som han vill men hon tänker ändå träffa honom när han väl kommer som om hon verkligen inte hade några problem med det. Det gör mig lite konfunderad, jag förstår mig inte riktigt på Lucy och hennes tankar. Det blev i alla fall bättre. Slutet var riktigt bra och en riktig cliffhanger. Det ska bli spännande att läsa nästa bok.

OBS! Eftersom jag gillade den förra boken så är jag lite hård på uppföljaren. Bokenär fortfarande värd att läsa.
Betyg 3Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk) * Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.

Skriv egen bokrecension till Torment
Liknande böcker:
The Watchman of Eternity
 P. Witcover
Drakarnas dans
 G. R.R . Martin
Stardust
 N. Gaiman
Rotlös
 L. Landström
Blodsbunden
 L. Landström
Kråkorna fest
 G. R.R . Martin
Samma Författare: