bokrecensioner boktips

Fallen

Författare: Lauren Kate
Genre: Fantasy
Ämnesord: humor, religion, kärlek, spänning
Utgivningsår: 2009
ISBN: 9780375868030


Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk)
* Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

What if the person you were meant to be with could never be yours? 17-year-old Lucinda falls in love with a gorgeous, intelligent boy, Daniel, at her new school, the grim, foreboding Sword & Cross ...only to find out that Daniel is a fallen angel, and that they have spent lifetimes finding and losing one another as good & evil forces plot to keep them apart. Some angels are destined to fall.
Medelbetyg: 3,75 (4 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Fallen :
2010-11-19 14:23
Eftersom jag inte hade några som helst förväntningar på denna boken blev jag glatt överraskad efter att ha sträckläst boken. Boken var lättläst och jag tyckte att boken höll samma kvalitet genom hela historien. Ser fram emot del 2 - Torment!
Betyg 4
2011-07-20 19:58
Helt okay bok men ganska långtråkig. Det finns ju fyra böcker i serien (fallen, torment, Passion och rapture). Har läst de tre första. Passion är den bästa av dem, torment är lika tråkig som ettan. Fallen får 2 poäng, torment får också en tvåa och Passion får 3.
Betyg 2
2011-10-13 19:41
Jättebra!

De flesta ungdomsböcker försöker nu för tiden efterlikna Twilight, och oftast blir det bara superdåligt, men det här var skön och bra läsning!!!

Sånt här vill vi ha mer av!
Betyg 5
2012-01-20 17:20
Till att börja med så förstör baksidan hela överraskningsmomentet i boken, tillsammans med bokinformationen här ovanför. Egentligen så skulle jag nog aldrig riktigt ha gillat den här boken om det inte ar för de suveräna karaktärerna i boken, t.ex. Arriane, Luces kompis och Randy. Det här är verkligen en bok med starka personporträtt. Historien är ganska tunn ibland och ofta förutsägbar. Redan innan jag började läsa boken visste jag liksom vad som skulle hända, så genom hela boken väntade jag lite på att Luce skulle hinna ifatt och få igång historien lite. jag kan hålle med föregående talare om att boken är lite trög, men persnporträtten är så underhållande att jag inte alls brydde mig om historien när jag läste. Dock lämnar boken mig med en känsla av... eller föresten ingenting. Och det är det som är problemet. Det finns ingen wow-faktor men heller inget som får dig att riktigt ogilla boken.

Egentligen skulle boken kunna ha fått en tvåa men på grund av de fantastiska karaktärerna får den en fyra!
Betyg 4Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk) * Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.

Skriv egen bokrecension till Fallen
Liknande böcker:
The Watchman of Eternity
 P. Witcover
Drakarnas dans
 G. R.R . Martin
Stardust
 N. Gaiman
Rotlös
 L. Landström
Blodsbunden
 L. Landström
Kråkorna fest
 G. R.R . Martin
Samma Författare: