bokrecensioner boktips

Spejarens lärling fången i arrida

Författare: John Flanagan
Genre: Fantasy
Ämnesord: spänning
ISBN: •978913215547


Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk)
* Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

Spejarens lärling del sju. Här ges en tillbakablick till tiden mellan bok fyra och fem i serien. Skandernas sändebud berättar att deras överjarl Erak tagits som gisslan. Will och hans vänner måste tillsammans med femtio av skandernas krigare bege sig till Arrida för att överlämna lösensumman och frita Erak.
Unigefär rätt
Medelbetyg: 4,33 (6 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Spejarens lärling fången i arrida :
2010-06-19 14:31
Fången i arrida är det sjunde boken i serien spejarens lärling.Boken handlar om Halt,Will,Evanlyn,Alyss,Gilan,Erak,Horace Svengal.Erak åker till arrida för att plundra men blir till fångatagen av Selethen och hans mannar.Svengal åker till Araulen och störtar in i halts brölopp för han vill ha hjälp med lösensumman för att få Erak fri dem förhandlar om saken och ger sig av till arrida.När dem väl kommer till arrida går dem nästan på ett trick med den falske wakiren.Dem ger sig iväg för att komma till mararoco och hämta Erak.På vägen dit drabbas dom av en sand storm och Wills häst Tug försvinner han ger sig ut i öknen och letar efter Tug.Under tiden hittar Halt och Gilan spår efter den döda karavanen som skulle ha med sig Erak och bestämmer sig för att leta upp och döda dom.
Will håller på att dö av törst och blir upp hittad av buddilerna.Där han räddar asheikens sonson att dö av en sand kobra.
Halt och dem andra blev gjust till fånga tagna av dom som dödade karavnen tillfångatagit Erak.Will och budillerna kom till deras undsättning.Evanlyn förhandlade om pengarna till lösensumman och kom på ett pris som passade.Epilogi:Will är äntligen fullfjädarad dpejare och fåren stor fest.
Betyg 5
2010-07-12 15:10
Detta är sjunde boken om will och hans vänner, i denna boken avbröts halts bröllop av att Eraks tjänare kommer in och säger att Erak är fångataagen. Will och hans vänner ger sig ut med 50 krigare för att åka till Arrida och betala Eraks lösensumma....fast det blir inte så lätt som dom hade tänkt!
Betyg 5
2012-09-11 15:32
Det här är kanske den bästa boken i serien!
Alla mina favoriter var med i den, resultatet blev att jag skrattade nästan hela tiden...
Betyg 5Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk) * Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.

Skriv egen bokrecension till Spejarens lärling fången i arrida
Liknande böcker:
The Watchman of Eternity
 P. Witcover
Drakarnas dans
 G. R.R . Martin
Stardust
 N. Gaiman
Rotlös
 L. Landström
Blodsbunden
 L. Landström
Kråkorna fest
 G. R.R . Martin