bokrecensioner boktips

Vampire Academy 3 - Skuggkysst

Författare: Richelle Mead
Genre: Ungdom
Ämnesord: krig, mord, kärlek, spänning, ungdom
ISBN: 9163866013


Direktlänk till boken hos Bokus

Köp boken på amazon.se (betald länk)
* Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

"För sent. Dimitri och jag såg honom samtidigt, men Dimitri var närmast. Blekt ansikte. Röda ögon."Det är vårtermin på S:t Vladimirs skola för vampyrer. Rose Hathaway ska snart ta sin high school-examen och lämna internatet tillsammans med sin vän Lissa.

Rose ser fram emot ett nytt liv utanför skolan, men efter sin vän Masons död under jullovet har Rose mått fruktansvärt dåligt. Hon ser oförklarliga, skrämmande saker, har svårt att koncentrera sig och om nätterna drömmer hon hemska mardrömmar. Det känns som om hon håller på att bli tokig och hon är så arg!

Rose bär också på en hemlighet, som hon inte ens berättat för Lissa: Hon är förälskad i sin handledare Dimitri. Och nu verkar det som om han också är beredd att visa sina känslor för Rose.

Men tyvärr är det inte tid för kärlek, utan krig. En stor grupp onda vampyrer, strigoi, anfaller skolan och det blir många smärtsamma förluster ...

Medelbetyg: 4,86 (7 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Vampire Academy 3 - Skuggkysst :
2010-06-17 17:27
Sådan bra serie. Så spännande, massa oförberedda händelser och gud så bra den är... beroendeframkallande.. kan knappt vänta tills bok 4 släpps!!! Finns 6 böcker men ännu är bara 3 översatta till svenska..
4:e kommer i augusti.. får försöka hålla ut tills dess...suck
Betyg 5
2010-08-20 20:52
Böckerna blir bara bättre och bättre den här boken är den bästa hitils!!!
Den har mer kärlek, sorg och strid än förväntat!!!
Betyg 5
2011-03-08 14:44
Jättebra bok! när jag läst ut den rann tårarna! Den är bäst!
läs den!
Betyg 5
2011-04-12 18:09
Serien blir bara bättre och bättre för var bok tycker jag. Jag blev väldigt besviken över slutet, men det beror inte på att boken är dålig utan för att boken inte utvecklades som jag ville. Jag är dock säker på att jag kommer tycka om nästa bok lika mycket och inte kommer kunna lägga ifrån mig den innan den är utläst.

Jag kan knappt vänta tills jag får läsa nästa del!
Betyg 4
2011-08-24 20:52
Hittills den bästa boken i serien. Äntligen kommer Rose och Dimitri någon stans i deras förhållande och man får lite fler action-scener. Jag älskar det och hoppas du älskar det med!
Betyg 5
2011-12-27 11:41
"va vill du? Vad är det? Han räckte ut handen och pekade;" De…kommer" sa han med den svagaste röst. Dimitri? Det är strigoier…"

Det är vårtermin på S:T Vladimirs skola, Rose ska snart ta examen och lämna internatet med sin vän Lissa, Dragomir Prinnsessan.

Rose bär på en hemlighet, som bara hon och han vet; Dimitri och Rose är Förälskade i varann, och dem verkar vara beredda att visa sina känslor.

Men det finns ingen tid för kärlek, inte när skolan blir anfallen av strigoier. Rose får visa vad hon går för, och släppa fram sina känslor, för hon tror att hon blivit av med Dimitri, och berättar för Lissa...
Betyg 5Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk) * Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.

Skriv egen bokrecension till Vampire Academy 3 - Skuggkysst
Liknande böcker:
Vindens hemlighet
 E. Hildén
Spegelflickan
 E. Hildén
Kom hit
 J. Wickholm
Rävpojken
 E. Hildén
Ett magiskt arv
 M. Friedner
Fjällflygaren
 K. Schwartskopf
Kaja och de nio elefan..
 E. Ringnér-Lundgren
En flicka till häst
 E. Bagnold
Silverskeppet
 J. Moen