bokrecensioner boktips     
Hem | Sök böcker | Lägg till ny bok | Topplistor | Länkar | Kontakta oss | Bli medlem |
  Logga in

Samma Författare:
Bloodlines
The Golden Lily
Vampire Academy 1 - Törst
Vampire Academy 2 - Fr..
Vampire Academy 3 - Sk..
Vampire Academy 4 - Lö..
Yttersta offret
Liknande böcker:
Det bubblar i fjorden
 J. Stenlund
En mystisk historia
 H. Iseborg
Kittys spökhistorier
 C. Keene
En stjärna för Megan
 A. Baillie
I mumiens gravkammare
 L. Beach
Min hemliga tvilling
 K. Lundberg Hahn
Cassies dubbelgångare
 G. Tobien Sherman
Norra Latin
 S. Bergmark Elfgren
Slutet
 M. Strandberg
Det sjunde rummet
 E. Svernström

Välj Genre
Roman
Historisk Roman
Deckare
Thriller
Fantasy
Science-Fiction
Ungdomsbok
Biografi
Fakta
KlassikerVampire Academy 5 - Andens kraft

 
Författare: Richelle Mead
Genre: Ungdom
Ämnesord: krig, kärlek, spänning, magi
Utgivningsår: 2011
ISBN: 9163868393
 
Spänning:  8
Romantik:  6
Humor:  3
Sorglig:  4

KÖP PÅ CDON.COM
Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen


"Det är stor skillnad mellan ett hotbrev och ett kärleksbrev, även om den som skriver hotbrevet faktiskt påstår att han älskar dig."

Rose Hathaway har återvänt från Ryssland till S:t Vladimirs skola och sin bästa vän Lissa. Sista terminen på high school går äntligen mot sitt slut. De längtar efter att deras nya, förhoppningsvis lite friare, liv utanför skolans järngrindar ska börja.

Men Rose kan inte glömma att Dimitri fortfarande lever och väntar på henne någonstans där ute. Hon misslyckades med att döda honom när hon hade chansen. Och nu är hennes värsta mardrömmar på väg att bli verklighet. Om hon inte självmant förenar sig med honom kommer han att jaga henne tills hon faller i hans strigoi-grepp. För evigt. Men det finns ett litet hopp om att allt inte är kört; Rose har nämligen en plan. En helt, helt galen och livsfarlig plan!Medelbetyg: 4,67 (3 röster)

  » Skriv egen recension «
Betygsätt:

Bli medlem få boktips baserat på dina betyg.
Bok recensioner av Vampire Academy 5 - Andens kraft :


Efze 2011-04-01 01:20
Åh, HERREGUD! Vad jag har längtat efter den här och inte blev jag besviken! Den här var minst lika bra som de tidigare böckerna i serien, om inte bättre. Svårt att bestämma sig. Men en sak tror jag jag vet med säkerhet, det finns inte EN ENDA författare som kan mäta sig med Mead. Hon skriver så levelsefullt och fantsktiskt att det inte är sant.
Så otroligt bra! Nu återstår att vänta ett halvår för sista boken att bli översatt... suck. Kommer man kunna hålla sig?
Betyg 5

Candrah 2011-05-04 17:35
En mycket spännande uppföljare. Jag blir alltid lika förvånad på hur Richelle Mead lyckas vända historien om och om igen. Det enda som jag irriterade mig över var hur Rose verkar vara inkapabel till att bestämma sig hur hon känner, att vela fram och tillbaka blir bara tröttsamt. Men det visar väl bara att trots hon tillintetgör strigoi till vardags är hon ändå fortfarande en tonåring med alla sina bekymmer. Men det "negativa" med boken vägs upp av det extra spännande slutet, en riktig cliff-hanger.

Nu är det bara en stor fråga kvar, kommer jag kunna vänta tills oktober då den SISTA delen, på svenska, släpps? Just nu lutar det åt att jag beställer den engelska version redan ikväll!
Betyg 4

flipsan 2011-05-17 16:00
Del 4 snabbt!
Den är så mycket bättre än Twilight!! Boken är spännande och ibland önskar man att en själv bara kunde hoppa in i boken och avgöra svåra beslut till Rose! Det handlar om Rose som hoppar av skolan och ger dig av för att hitta den hon älskar: Dimitri! Fast Dimitri är inte den han ska vara, han förvandlades till Striologi och gömmer sig!! Rose hittar honom, men det räcker med bara lite tvekan så rasar allt ihopa!
Andens Kraft Del 5!!
JAG VERKLIGEN ÄLSKADE DENNA BOKEN!! Efter att ha misslyckats att döda Dimitri återvänder Rose till skolan. Men Rose tänker på vad någon sagt till henne! Hon funderar och tillslut bestämmer hon sig! Hon drar med Lissa till ett helt annat land. Där hon finner lösningen att rädda Dimitri! Men det är verkligen inte så enkelt som hon tror!!!!

Denna boken är BÄST!! Ni måste läsa den!
Betyg 5KÖP PÅ CDON.COM

Skriv egen bokrecension till Vampire Academy 5 - Andens kraft


  Köp boken som film på cdon: