bokrecensioner boktips     
Hem | Sök böcker | Lägg till ny bok | Topplistor | Länkar | Kontakta oss | Bli medlem |
  Logga in

Liknande böcker:
Ora et labora: Varnhem..
 .
Trettioåriga kriget
 D. Harrison
Fotbollen i London
 O. Lundh
Sanna historier om spi..
 P. Dowswell
Sanna historier om för..
 P. Dowswell
Sveriges medeltid
 D. Harrison
Den osannolika mördare..
 T. Pettersson
Om arternas uppkomst g..
 C. Darwin
Kampen om Falklandsöarna
 I. Gardiner
Kampen om Falklandsöarna
 I. Gardiner

Välj Genre
Roman
Historisk Roman
Deckare
Thriller
Fantasy
Science-Fiction
Ungdomsbok
Biografi
Fakta
KlassikerSveriges likas lag

 
Författare: Michael Lundh
Genre: Fakta
ISBN: 9789185535026
 

KÖP PÅ CDON.COM
Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen


Bästsäljaren som skakade hela riket och hettade upp debatten om polisvåldet till kokpunkten. Mer än 5000 sålda exemplar på sex månader.
Sveriges Likas Lag blev en ytterst omdebatterad bok som gjorde Michael Lundh till en än mer hatad och än mer älskad person. Det är en självbiografisk och ytterst öppenhjärtig skildring av en ung piketpolis uppgång och fall, om invandrarhat, ungdomsförakt och en "kåranda" som väcker obehagliga minnen till liv. ALLA som lever i Sverige borde läsa den. Sveriges Likas lag kan läsas på många olika sätt. Det är både en självutlämnande skildring av ett på alla sätt hårt liv inom polisen och en eldkastare i debatten om det mångkulturella Sverige.
Michael Lundhs historia är öppenhjärtig, engagerande och otäck. Vi följer honom från uppväxten i Linköping, via officersutbildningen till tjänsten som en av de tuffaste av de tuffa i Norrmalmspiketen - bland missbrukare, framför
vapenmynningar och i stanken av ruttnande lik. Men kanske stinker det än värre om de fördomar och stelbentheter som kantar den andra halvan
av Michael Lundhs yrkesliv - den där kampen för livhanken förs mot en polisledning som till varje pris vill få tyst på den frispråkige sanningssägaren. Konsekvenserna blir hårda för den som försöker ställa sig utanför Sveriges Likas Lag.
Av samma författarePopulära titlar av samma författare.

120:-

Mickes metoder : handbok för föräldrar o...
av Michael Lundh
164:-

Rädda Sverige
av Michael Lundh

RelateratInom samma kategori:
Sociologi & antropologi
Polis & väktartjänster
Självbiografi: allmäntÖvrig informationBästsäljaren som skakade hela riket och hettade upp debatten om polisvåldet till kokpunkten. Mer än 5000 sålda exemplar på sex månader.

Sveriges Likas Lag blev en ytterst omdebatterad bok som gjorde Michael Lundh till en än mer hatad och än mer älskad person. Det är en självbiografisk och ytterst öppenhjärtig skildring av en ung piketpolis uppgång och fall, om invandrarhat, ungdomsförakt och en "kåranda" som väcker obehagliga minnen till liv. ALLA som lever i Sverige borde läsa den.
Sveriges Likas lag kan läsas på många olika sätt. Det är både en självutlämnande skildring av ett på alla sätt hårt liv inom polisen och en eldkastare i debatten om det mångkulturella Sverige. Michael Lundhs historia är öppenhjärtig, engagerande och otäck. Vi följer honom från uppväxten i Linköping, via officersutbildningen till tjänsten som en av de tuffaste av de tuffa i Norrmalmspiketen - bland missbrukare, framför vapenmynningar och i stanken av ruttnande lik.
Men kanske stinker det än värre om de fördomar och stelbentheter som kantar den andra halvan av Michael Lundhs yrkesliv - den där kampen för livhanken förs mot en polisledning som till varje pris vill få tyst på den frispråkige sanningsägaren. Konsekvenserna blir hårda för den som försöker ställa sig utanför Sveriges Likas Lag.


Medelbetyg: 4 (1 röster)

  » Skriv egen recension «
Betygsätt:

Bli medlem få boktips baserat på dina betyg.
Bok recensioner av Sveriges likas lag :


tetris 2009-10-22 07:58
Hemskt! Nu är det här bara en sida av myntet och man skulle ju gärna höra andra sidans version också, men en del sanning ligger det säkert i Lundhs upplevelser. Att det går till så här kan man ju inte föreställa sig och jag tycker att boken är mycket läsvärd!
Betyg 4KÖP PÅ CDON.COM

Skriv egen bokrecension till Sveriges likas lag


  Köp boken som film på cdon: