bokrecensioner boktips

Ett oemotståndligt begär

Originaltitel: Size 12 is not fat
Författare: Meg Cabot
Genre: Roman
Ämnesord: humor, kärlek, spänning
Utgivningsår: 2008
ISBN: 9132153775


Direktlänk till boken hos Bokus

Köp boken på amazon.se (betald länk)
* Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

Heather Wells rockar fett!
Åtminstone gjorde hon det. Innan hon förlorade sitt skivkontrakt, sin pojkvän och alla sina besparingar då hennes mamma tog alla pengarna och stack till Argentina med managern.
Nu när stjärnglansen bleknat och det ändlösa turnerandet till otaliga shoppingcentra tillhör det förflutna, är Heather nöjd med att arbeta i receptionen på ett studenthem vid New York University. I alla fall var hon det tills en kvinnlig student hittas död i hisschaktet efter att ha "surfat" på hissens tak.
Polisen tror att det är en olyckshändelse men Heather vet att tonårstjejer inte hissurfar. Men ingen vill lyssna på henne, inte ens den snygge privatdeckaren som äger huset där hon bor. Heather bestämmer sig för att prova på en ny karriär - som privatdeckare!
Men hennes nya jobb har få förmåner och inga beundrande fans. Dessutom visar det sig vara farligt, dödligt farligt. För inget gör en mördare så förbannad som en överviktig ex-popstjärna som lägger näsan i blöt ...


Medelbetyg: 4,25 (4 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Ett oemotståndligt begär :
2008-11-02 23:28
Jag tycker detta är ännu en bra bok av Meg Cabot!
Lite seg i början som många av henns böcker har en tendens att vara men sen när den drog igång så var den riktigt bra och så spännande men samtidigt så rolig, jag förstår inte hur hon gör. I början var det lite svårt att hänga med när det presenteras så många olika personer.
Betyg 3
2012-06-30 13:22
Jag måste nog säga att jag tycker att det här är Megs
Cabots bästa bokserie hittills. Heather är så söt på något sätt och samtidigt som man tycker synd om henne så måste man bara le åt hennes bortförklaringar om hennes vikt mm.
Ibland känns det som att man kan relatera lite till Heather vilket jag inte kunnat göra till någon annan av Cabots tidigare hjältinnor (förutom Suze i "Hemsökt").
Det här är en av hennes bättre böcker och jag tycker att hon har lyckats få till det riktigt bra med både karaktärerna och handlingen i den här boken!
Jag har faktiskt skrattat åt den här boken under tiden som jag läste, vilket är extremt ovanligt!
Den är inte värd en 4 men inte heller bara 3 så mitt betyg får bli 3,5.
2012-10-08 16:32
ett oemotståndligt begär, är en av de bästa och sämsta böckerna jag har läst. Heather är den kvinna man kan möta i köpcentret, en söt men ändå lite kratig kvinna. Som vanligt är denna bok lite seg från början, men den tar fart lite senare. De ända jag kan säga är att jag är besviken på Meg Cabot som författare på grund av att hon vill inte gå ur sin tryggzon som hon skaffat i sina år som författare. Det skulle vara jätte coolt i fall hon skrev en mer seriös bok, och slutade skriva sån här påhittade böcker. Hennes böcker har alla en tråd genom för tillexempel Mia ( en prinssesas dagbok) så handlar det om en ung tjej med dåligt självförtrående. I denna bok har hon skapat samma historia typ. Men av mig får den inte en 5 för den är inte så bra utan en 4. Bye
Betyg 4Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk) * Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.

Skriv egen bokrecension till Ett oemotståndligt begär
Liknande böcker:
En vilsen själ
 G. Redin
Huset Versace
 D. Ball
Trolsk som pärlan
 V. Andrews
Skriften i vattnet
 J. Lindqvist
Ett år
 E. Flygare Carlén
Röd som rubinen
 V. Andrews
Ensam i världen
 M. Sandemo
Staden sover
 M. Lang
En saga
 S. King
Rött, vitt & kungligt..
 C. McQuiston