bokrecensioner boktips

Håll huvudet kallt

Originaltitel: Size 14 is not fat either
Författare: Meg Cabot
Genre: Roman
Ämnesord: mord, humor, kärlek, spänning, ungdom
Utgivningsår: 2006
ISBN: 9789132153785


Direktlänk till boken hos Bokus

Köp boken på amazon.se (betald länk)
* Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

Tappa huvudet, det är bokstavligt talat precis vad en cheerleader vid New York College har gjort - en morgon hittas det i kafeterians kök men resten av kroppen syns inte till. Den före detta popstjärnan Heather Wells , numera en något överviktig föreståndare på en studentkorridor, har lovat den sexige privatdeckaren Cooper att inte försöka lösa några fler mordfall, men inget gör henne så förbannad som när någon dödar hennes elever!
Omgiven av hysteriska studenter, sin kontaktsökande pappa och med sin efterhängsne ex-pojkvän i hälarna kastar sig Heather över uppgiften att lösa mordet.
Men spåret efter mördaren leder henne in på farliga vägar och om hon inte är försiktig har hon snart tagit sin sista bit choklad...

Medelbetyg:
Betygsätt:
Bok recensioner av Håll huvudet kallt :
2012-06-30 13:40
Jag blev inte besviken när jag läste uppföljaren till "Ett oemotståndligt begär". Ibland undrar jag om den här kanske är ännu roligare än sin föregångare...?
Precis som en typisk Meg Cabot-bok så är den lättläst med underhållande språk och en handling som passar huvudpersonen Heather perfekt. Det äf många småleenden och fniss som kommer fram under läsningen och det här är en av Megs bästa böcker!
Chick-lit som ibland går att relatera till, inget fel med det, eller hur? Jag vill ge den här boken 3,5 i betyg. Bland annat för den humor som dem har men också enkelheten som passar perfekt när man inte orkar tänka så mycket.Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk) * Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.

Skriv egen bokrecension till Håll huvudet kallt
Liknande böcker:
En vilsen själ
 G. Redin
Huset Versace
 D. Ball
Trolsk som pärlan
 V. Andrews
Skriften i vattnet
 J. Lindqvist
Ett år
 E. Flygare Carlén
Röd som rubinen
 V. Andrews
Ensam i världen
 M. Sandemo
Staden sover
 M. Lang
En saga
 S. King
Rött, vitt & kungligt..
 C. McQuiston