bokrecensioner boktips     
Hem | Sök böcker | Lägg till ny bok | Topplistor | Länkar | Kontakta oss | Bli medlem |
  Logga in

Liknande böcker:
Smittans tid : en förf..
 P. Giordano
Patriarkatet får inte..
 E. Knyckare
Currency Trading For D..
 B. Dolan
Currency Trading For D..
 B. Dolan
SAS Ghost Patrol: brit..
 D. Lewis
När folkmordet kom til..
 T. Bodström
Historiens största spi..
 G. Wall
Konsten att städa
 M. Kondo
Brittiska imperiet upp..
 D. Harrison
Pratbubblan!
 S. Hegerfors

Välj Genre
Roman
Historisk Roman
Deckare
Thriller
Fantasy
Science-Fiction
Ungdomsbok
Biografi
Fakta
Klassiker



Bedragen

 
Författare: Lyndsey Harris
Genre: Fakta
ISBN: 9170024197
 

KÖP PÅ CDON.COM




Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen


Sarah Harris är en normal, glad och populär liten flicka. Men när hon är sex år blir hennes liv till ett helvete hon faller offer för en ett och ett halvt år lång hatkampanj. Inom kort blir hon avstängd från skolan, skild från sina vänner och fullständigt förvirrad och skräckslagen. Hennes lyckliga barndom är förstörd för alltid.

För hennes mamma, Lyndsey, är det hela en mardröm. Hennes lilla flicka, dottern hon älskar så mycket, verkar ha förvandlats över en natt, och gör saker otänkbara för en sexåring, saker som gör Lyndsey rädd för sitt eget barn. Hon stjäl rakblad. Försöker förgifta sina vänner. Anklagar sina föräldrar för sexuellt utnyttjande. Snart är Lyndseys äktenskap på väg att kollapsa, de sociala myndigheterna inblandas, och plötsligt kämpar Lyndsey både för att hålla ihop sin familj och för att rädda sin dotters mentala hälsa.

Den enda som står vid Lyndseys sida är Tanya, hennes vän sedan fjorton år, den enda hon kan vända sig till, den enda hon verkligen litar på. Men så får Lyndsey ett telefonsamtal från Tanyas man och den hemska sanningen avslöjas: Sarah är oskyldig, och Lyndsey är offer för det mest kränkande svek man kan tänka sig.

Bedragen vann Richard & Judys tävling TRUE. Richard & Judys är sedan 2001 ett av de mest populära programmen på brittiska tv-kanalen Channel 4. Deras bokklubb har haft stort inflytande på utgivningstrender, och att få sig och sin bok porträtterad hos Richard & Judys innebär oftast att man skrivit en bästsäljare.

Lyndsey Harris är en pseudonym.

Medelbetyg: 3,33 (3 röster)

  » Skriv egen recension «
Betygsätt:

Bli medlem få boktips baserat på dina betyg.
Bok recensioner av Bedragen :


Caramilla 2008-07-29 10:55
Sarah är sex år och växer upp med mamma, pappa och syskon i England. Plötsligt börjar hon uppträda konstigt; hon stjäl saker, stökar i skolan och blir allmänt oregerlig. Hon varken nekar eller förnekar till anklagelserna. Hennes mamma Lyndsey blir orolig och till slut rädd för sin egen dotter.

Så där håller det på ett bra tag genom boken; man får uppleva Lyndseys maktkamp med dotter, man, skola och myndigheter. Lättläst och ganska okej. Hela tiden har Lyndsey stöd av sin bästa väninna Tanya.

Men ganska snart förstod ju jag vad som låg bakom dotterns sätt och det förvånade mig att inte mamman förstod det snabbare.
Betyg 4

Phenomena 2010-11-18 22:49
Detta är en hemsk och ondskefull berättelse om ett litet försvarslöst barns utsatthet. Den gjorde mig upprörd och illamående.
Hur kunde mamman undgå att se sanningen?
Betyg 3



KÖP PÅ CDON.COM

Skriv egen bokrecension till Bedragen






  Köp boken som film på cdon: