bokrecensioner boktips     
Hem | Sök böcker | Lägg till ny bok | Topplistor | Länkar | Kontakta oss | Bli medlem |
  Logga in

Liknande böcker:
Ora et labora: Varnhem..
 .
Trettioåriga kriget
 D. Harrison
Fotbollen i London
 O. Lundh
Sanna historier om spi..
 P. Dowswell
Sanna historier om för..
 P. Dowswell
Sveriges medeltid
 D. Harrison
Den osannolika mördare..
 T. Pettersson
Om arternas uppkomst g..
 C. Darwin
Kampen om Falklandsöarna
 I. Gardiner
Kampen om Falklandsöarna
 I. Gardiner

Välj Genre
Roman
Historisk Roman
Deckare
Thriller
Fantasy
Science-Fiction
Ungdomsbok
Biografi
Fakta
KlassikerStinas möten

 
Författare: Stina Lundberg Dabrowski
Genre: Fakta
ISBN: 9164201848
 

KÖP PÅ CDON.COM
Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen


Jag talar inte om alla bråken med fotografen, hur vi suttit i timmar och skrikit åt varandra inför någon stackars oförstående och rädd taxichaufför i Indien. Eller hur jag hoppat ur bilen på en motorväg helt inställd på att åka hem mitt i ett jobb.

Jag talar inte om alla dessa avskyvärda managers och assistenter som behandlar en som något som katten släpat in. Jag talar inte om hur avskyvärt det är att stå på en toalett och försöka få till en frisyr, när jag glömt adaptern hemma så att hårtorken inte fungerar. Hur jobbigt det är att hitta kläder som fungerar i tv, och om att jag i själva verket haft samma kläder i tiotals år men att ingen lagt märke till det.

Jag talar aldrig om hur nervös jag är inför en intervju, att benen skakar, munnen är torr och handflatorna alldeles blöta när jag ska ta Nelson Mandela i hand.

Jag brukar inte tala om alla de här sakerna, för när det kommer till kritan är de helt oväsentliga. Det är nämligen bara resultatet som räknas.”

Men nu har Stina valt att tala om vad som egentligen hände bakom kulisserna när hon träffade några av världens mest namnkunniga personer som Madeleine Albright, Maradona, Leonard Cohen, Margaret Thatcher, Nelson Mandela, Hillary Clinton och Arnold Schwarzenegger med flera, och några av våra mest kända svenskar, exempelvis Jan Stenbeck, Mikael Persbrandt och Ludmila Engqvist.

Medelbetyg: 4 (2 röster)

  » Skriv egen recension «
Betygsätt:

Bli medlem få boktips baserat på dina betyg.
Bok recensioner av Stinas möten :


koala_75 2008-03-16 17:39
Det är intressant att läsa om vad som hände bakom intervjuerna som hon gjorde med bland andra Hillary Clinton, Maradona och Dalai Lama. Dessutom får man en kort inblick i sjlva intervjuerna med dessa intressanta människor. Jag vill bara läsa mer, mer om intervjuverna.

Stina skriver mycket bra och självkritiskt. Jag sträcktläste boken
Betyg 4

tetris 2010-01-09 07:57
Mycket intressant att läsa om spelet bakom alla dessa intervjuer. Stina är fascinerande så tillvida att hon har fått till stånd intervjuer med intressanta människor. Enda minuset var att det var så kort om varje person, jag hade föredragit lite längre.
Betyg 4KÖP PÅ CDON.COM

Skriv egen bokrecension till Stinas möten


  Köp boken som film på cdon: