bokrecensioner boktips

Scar Tissue

Författare: Anthony Kiedis
Genre: Självbiografi
Ämnesord: musik, humor, kärlek, kultur, ungdom
Utgivningsår: 2005
ISBN: 0751535664


Direktlänk till boken hos Bokus

Köp boken på amazon.se (betald länk)
* Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

Recounting his life story and the history of the band itself, the author writes of the overdose death of his soul mate and band mate, Hillel Slovak, and his own ongoing struggle with an addiction to drugs. He reveals a story of dedication and debauchery, of intrigue and integrity, of recklessness and redemption.

Medelbetyg: 4,71 (7 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Scar Tissue :
2006-08-12 20:06
En av de absolut bästa böcker jag läst. En självbiografisk historia där man får förmånen att följa Anthonys dramatiska och udda uppväxt till där Red Hot Chilli Pepper är idag. Boken finns så vitt jag vet endast på Engelska, men även om det fanns en svensk version så tror jag boken gör sig bäst på Engelska.

MISSA INTE DENNA BOK
Betyg 5
2007-04-01 23:10
En väldigt bra självbiografi och den känns väldigt äkta och ärlig. Det känns som om man får komma bandet och Anthony in på livet under deras väldigt speciella resa till toppen. Boken med stort B för de som diggar Red Hot Chili Peppers eller vill veta mer om de och Anthony Kiedis.
Betyg 4
2011-10-16 11:50
En av de bästa böcker jag har läst. Oberonde av hur mycket man lyssnat på Red Hot Chili peppers innan får man verkligen upp ögonen för musiken, men också för livet i sig. Fylld med humor, skratt och tårar.
Betyg 5
7
2014-08-18 19:02
Mycket intressant och bra självbiografi av Anthony Kiedis. Väldigt detaljerade beskrivningar av alla de annorlunda upplevelser som präglade hans uppväxt. Man får nästan känslan av att man är en del av bandet eftersom den är så ärligt skriven. Läste denna bok på tämligen kort tid eftersom det var svårt att lägga den ifrån sig - jag var till och med uppe en hel natt och läste. Det bör även tilläggas att RHCP är mitt favoritband, men även om man inte har hört talas om bandet är den definitivt läsvärd!
Betyg 5Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk) * Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.

Skriv egen bokrecension till Scar Tissue
Liknande böcker:
Prästungen
 G. Tunström
Vägen ut
 H. Martinson
Kyrkbröllop
 M. Martinson
Nässlorna blomma
 H. Martinson
En fest för livet
 E. Hemingway
Såld
 Z. Muhsen