bokrecensioner boktips     
Hem | Sök böcker | Lägg till ny bok | Topplistor | Länkar | Kontakta oss | Bli medlem |
  Logga in

Samma Författare:
Allt om fettförbränning
Liknande böcker:
Åsas journal
 G. Ohrlander
Påvar i moderna tider
 L. Cavallin
Resa till Kina
 I. Booz-Morejohn
Om en pojke
 N. Hornby

Välj Genre
Roman
Historisk Roman
Deckare
Thriller
Fantasy
Science-Fiction
Ungdomsbok
Biografi
Fakta
KlassikerAllt om fettförbränning 2

 
Författare: Fredrik Paulun
Genre: Roman
Ämnesord: fakta, kroppen, fett, näringsämnen, vitaminer, kosttillskott, träning
ISBN: 9185225029
 
Lärorik:  7

KÖP PÅ CDON.COM
Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen


Allt om fettförbränning 2 kan ses som ett komplement till Allt om fettförbränning 1. Båda böckerna behandlar ämnet fettförbränning, men i tvåan ligger tonvikten mer på sambandet mellan träning och fettförbränning. Här finns även mer djupgående kapitel om de olika näringsämnena.

Allt om fettförbränning 2 kan läsas fristående från ettan och bjuder på lite repetition och mycket ny spännande kunskap.


Utdrag ur boken:
Genom media har kroppsidealet, både för män och kvinnor, gjorts alltmer extremt. Många tycks tro att en kvinna ska se ut som en anorektisk, drogberoende och fotoretuscherad fotomodell. Många män strävar efter att bygga muskler på ett sätt som är omöjligt utan hjälp av hormoner och andra olagliga och farliga medel.

Medelbetyg: 4,33 (3 röster)

  » Skriv egen recension «
Betygsätt:

Bli medlem få boktips baserat på dina betyg.
Bok recensioner av Allt om fettförbränning 2 :


Rosa 2006-01-11 08:16
Detta är en mycket bra, informationsrik och inspirerande bok som ger en förklaring till varför kroppen ibland "strejkar" när det gäller fettförbränning. Man får många tips och råd. Den går in på djupet men är ändå lättförståelig.
Betyg 5

animisha 2006-01-12 15:41
Trots att jag i stora drag håller med om det som Rosa skrev, var det ändå så att jag hade en del frågetecken kvar efter det att jag hade läst boken. Men jag kan tro att det beror på att det man numera kan om fettförbränning fortfarande är rätt så osammanhängande. Det är några stora linjer och sedan är det massvis med småtips hit och dit. Men det är kanske inte Paulúns fel, utan jag tror att kunskapen om fettförbränning kommer att utvecklas enormt de närmaste tjugo år. Den här boken är rätt bra för att få någon inblick i vad man vet (och vad Paulún anser) så här långt.
Betyg 3

gun 2012-02-27 09:28
En informativ bok. Den tar upp fettets, proteinernas, kolhydraternas, vitaminernas och mineralernas betydelse för fettförbränning. Likaså informeras det om hur kosttillskott, sömn, stress, rökning påverkar eller inte påverkar fettförbränningen. Detta är en mycket bra bok för den som vill ha fakta och förståelse om hur det går att påverka fettdepåerna i kroppen.
Betyg 5KÖP PÅ CDON.COM

Skriv egen bokrecension till Allt om fettförbränning 2


  Köp boken som film på cdon: