bokrecensioner boktips

Kattpromenaden

Författare: Sara Lundberg
Genre: Barnbok
Utgivningsår: 2023
ISBN: 9789179777692


Direktlänk till boken hos Bokus

Köp boken på amazon.se (betald länk)
* Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

Varje dag går de på promenad tillsammans, människan först och hennes katt en liten bit bakom. De går alltid samma runda och på ett särskilt ställe brukar de stanna för att leka kurragömma. Men en dag tröttnar katten! Hon går åt ett annat håll, bort från människan och den vanliga vägen. Då blir människan mycket rädd. Ska hon stanna kvar eller följa efter? Vart är hennes katt på väg egentligen? Tänk om de går vilse och aldrig hittar hem?

SARA LUNDBERG är en våra främsta bilderboksskapare och hon har tilldelats ett flertal prestigefyllda nomineringar och priser, däribland Augustpriset två gånger liksom Snöbollen/ Årets svenska bilderbok 2018. Med "Kattpromenaden" har hon skapat ännu en färgstark och poetisk saga, en bilderbok för alla åldrar.
Medelbetyg: 4 (1 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Kattpromenaden :
2023-05-19 08:55
En snyggt illustrerad bok om en tjej och hennes katt. Varje dag tar de en promenad. Men det är inte alltid som katten vill lyda. Boken är indelad i två halvor. I den första är det tjejen som bestämmer vart och hur de ska gå. I den andra är det katten som bestämmer. Och då blir allt lite hursomhelst.
Betyg 4Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk) * Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.

Skriv egen bokrecension till Kattpromenaden
Liknande böcker:
Systrarna P och Lunken..
 L. Nicklasson
Systrarna P och bil-tj..
 L. Nicklasson