bokrecensioner boktips

Kattungen

Författare: Ingrid Flygare
Genre: Barnbok
Utgivningsår: 2022
ISBN: 9789129735451


Direktlänk till boken hos Bokus

Köp boken på amazon.se (betald länk)
* Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

En liten kattunge har precis fått ett hem. I början känns det lite ovant så den flyr under byrån, men det dröjer inte länge innan nyfikenheten tar över. Kattungen klättrar upp i en gardin och tar en promenad uppe på en hylla. Doomp, klirrr, ssshoomp! Hoppsan, det stod visst några saker i vägen ...

Utomhus finns ännu fler spännande saker att utforska. Fjärilar, till exempel. Dem kan man jaga, det är roligt. Men vattenpölar tycker kattungen inte om. De är kalla och blöta. Efter upptäcktsfärden är det skönt att äta sig mätt och gosa i soffan. Imorgon väntar nya äventyr!

En varm och mysig berättelse om ett att våra mest populära (och egensinniga!) husdjur för barn från 2 år och uppåt. Perfekt som högläsning!

Kattungen är tredje delen i Ingrid Flygares bokserie om djurens ungar. Här får de yngre läsarna lära känna gulliga djurungar och följa med på deras första äventyr. Tidigare titlar är Valpen och Fölet.
Medelbetyg: 4 (1 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Kattungen :
2023-05-08 08:43
En söt liten berättelse om en kattunge som flyttar in hos Karin. I början känns det ovant, men snart tar nyfikenheten över. Och ännu mera snart är den ute i naturen. Helt plötsligt hittar katten inte hem. Men ett barn upptäcker katten och hjälper den hem.
Betyg 4Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk) * Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.

Skriv egen bokrecension till Kattungen
Liknande böcker:
Systrarna P och Lunken..
 L. Nicklasson
Systrarna P och bil-tj..
 L. Nicklasson