bokrecensioner boktips

Virvelvind

Författare: Lisa Hågensen
Genre: Thriller
Utgivningsår: 2021
ISBN: 9789152140772


Direktlänk till boken hos Bokus

Köp boken på amazon.se (betald länk)
* Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

Raili och Ylva hamnar mitt i ett makabert drama. De är fast på en stormdrabbad bohuslänsk ö med ett lik, ett värdpar, två adjunkter och ett gäng bibliotekarier - och en av dem är en mördare.
När väninnorna tillika bibliotekarierna Rail och Ylva råkar i trubbel gör de det med besked! Hårresande utmaningar, humor, vänskap och besynnerliga mord är några av godbitarna i Cosy Crime-serien Raili & Ylva Mystery.

Medelbetyg: 3 (1 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Virvelvind :
2023-03-18 01:23
Jag har i samma serie om de bästa vännerna och tillika bibliotekarierna, Raili och Ylva läst: "Hennes ögon blå (2017)", "Gäld till djävulen (2017) och "Rummet (2018)". De två första böckerna var fantastiskt bra, spännande, mystiska och mycket underhållande och även den tredje boken i serien var bra. Jag såg mycket fram emot den här boken, men tyvärr blev jag besviken.
Även om den tar sig någonstans i mitten och blir ganska bra, så kan det här inte bli något annat än ett medelbetyg för mig.
Jag tyckte den första halvan var så tråkig där framförallt karaktären Raili mer eller mindre blivit helt personlighetsförändrad och jag frågade mig ett tag om det var en och samma författare som tidigare.
Men den tar sig någonstans i mitten och blir ganska läsvärd. Karaktären Solveig som medverkat lite i de tidigare böckerna fick skina mer här och jag tycker nästan att hon var den trevligaste karaktären i boken att läsa om.
Slutbetyg, en 3:a!
Betyg 3Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk) * Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.

Skriv egen bokrecension till Virvelvind
Liknande böcker:
Gråt ej mer min älskling
 M. Higgins Clark
Black Ice
 B. Fritzpatrick
Landsförrädaren
 D. Baldacci
Murgrönan
 M. Stewart
Sista planet till Norge
 Å. Cederberg
Sandfågeln
 S. Nygren
Mörkt begär
 N. Condé
Djävulens verk
 M. Yorke
Den som fruktar snön
 H. Palladino