bokrecensioner boktips

Hennes ögon blå

Författare: Lisa Hågensen
Genre: Thriller
Ämnesord: mord, humor, historia, spänning
Utgivningsår: 2017
ISBN: 9789177915539


Direktlänk till boken hos Bokus

Köp boken på amazon.se (betald länk)
* Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

De väntar på henne utanför kyrkporten. Året är 1671 och Kirsti Martasdotter fängslas och anklagas för häxeri. Åtta månader senare rymmer hon. Höggravid, torterad och våldtagen tar hon sig tillbaka hem till Lövaren. Sommaren år 2011. Denna ondskans sommar, när en galning skjuter ihjäl ungdomar på en ö i norska skärgården, ser Raili fram emot sex lugna veckor i sitt lilla torp i Lövaren. Men allt står inte rätt till där runt sjön. Någonting är fruktansvärt fel.
Medelbetyg: 5 (1 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Hennes ögon blå :
2018-11-24 12:27
Jag skulle ljuga ifall jag sade att jag hade höga förväntningar på boken. Men jag blev mycket positivt överraskad och förstod redan från början att det här var en bok som skulle tilltala mig. Boken är spännande men samtidigt mysig. En modern mysrysare med lite övernaturliga inslag och med ett rappt härligt språk. Det mest positiva är nog ändå karaktärerna som är väldigt välskrivna och bokets jag, Raili tog jag snabbt till mitt hjärta. Det ska bli mycket intressant att få följa henne och väninnan Ylva i kommande böcker.
Dessutom föds genom den här boken en för mig ny, men väldigt skicklig ljudboksuppläsare i form av skådespelerskan Charlotta Jonsson. Hon läser härligt engagerande och med en rapp och samtidigt mycket komisk betoning som gör det här till en riktig fullträff.
Toppbetyg till såväl bok, författare som uppläsare. Kan varmt rekommendera boken! Nu sätter jag genast igång med nästa bok i serien!
Betyg 5Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk) * Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.

Skriv egen bokrecension till Hennes ögon blå
Liknande böcker:
Främmande händer
 R. Daley
Damaskus
 I. Albinus
Rambo III
 D. Morrell
Rambo
 D. Morrell
Kinesen
 S. Leather
Tvekampen
 D. Morrell
Goldeneye
 J. Gardner
Parmiddagen
 M. Österdahl
Visa ditt rätta ansikte
 H. Fogelström
Asfaltsland
 C. Cosby
Samma Författare: