bokrecensioner boktips     
Hem | Sök böcker | Lägg till ny bok | Topplistor | Länkar | Kontakta oss | Bli medlem |
  Logga in

Liknande böcker:
Smittans tid : en förf..
 P. Giordano
När folkmordet kom til..
 T. Bodström
Historiens största spi..
 G. Wall
Dödgrävarna
 R. Barth
Den osannolika mördare..
 T. Pettersson
Folkvandringstid
 D. Harrison
Konspirationsteorierna..
 E. Åsard
En bön för tjernobyl
 S. Aleksijevitj
Det moderna folkhemmet
 J. Åkesson
Valet är ditt
 C. Wahlden

Välj Genre
Roman
Historisk Roman
Deckare
Thriller
Fantasy
Science-Fiction
Ungdomsbok
Biografi
Fakta
KlassikerGör en egen hemsida (4:e upplagan)

 
Författare: Jesper Ek & Ulrika Eriksson
Genre: Fakta
Ämnesord: Data, IT, hemsidor, html
ISBN: 9163607859
 
Lärorik:  9

KÖP PÅ CDON.COM
Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen


Medelbetyg: 4 (2 röster)

  » Skriv egen recension «
Betygsätt:

Bli medlem få boktips baserat på dina betyg.
Bok recensioner av Gör en egen hemsida (4:e upplagan) :


Hanako 2005-01-09 18:00
Denna bok hjälper folk på traven med att göra en egen hemsida, främst nybörjare eftersom författarna tar upp allt som i alla fall jag tycker är viktigt att veta. Boken är lättläst och lätt att förstå. Helt enkelt en jävligt bra bok om man ska göra en egen hemsida och inte har en aning om hur det ska gå till.
Betyg 5

ElinLeticia 2005-05-25 17:09
Det är tredje upplagan av "Gör din egen hemsida" som jag har läst och recenserat. Det är lätt att förstå att när det kommer till ett sånt här ämne måste boken uppdateras med jämna mellanrum. Jag köpte den här boken förra hösten men läste den inte förrän nu. Utgångsdatumet har redan gått ut ....
Men om vi bortser från detta och tittar på innehållet så finner vi en mycket enkel och lättläst bok! Den är inriktad mot den ovana hemsidebyggaren som kanske aldrig tidigare har jobbat med HTML. Boken går igenom grunderna i html och även hur man utvecklar en bra sida som drar folk. Mot slutet av boken finns ett antal java script och några tips på vad man inte bör göra med sin hemsida. Det enda jag har att klaga på är egentligen att boken ibland är tappar takt genom att ta upp etiska regler för "skrivandets konst", vilket jag inte tycker har riktigt med hemsidedesign att göra. Boken uppmanar också till onödigt mycket samplande, något som jag upplever som fusk. Författarna rekommenderar läsaren att kopiera source från olika hemsidor och byta ut bilder och text mot sina egna. I Webvärlden som jag lever i...*ler*...är det något som är absolut fel. Du som är intresserad av webetik kan ta och titta på följande sidan med den lilla coola ankan....Det är alltså något som drar ner betyget grymt mycket för mig. Men ska man se det positivt så ger boken inspiration till att sätta igång och leka i webvärlden...men som sagt - man behöver ju vänner där också....:-)
Betyg 3KÖP PÅ CDON.COM

Skriv egen bokrecension till Gör en egen hemsida (4:e upplagan)


  Köp boken som film på cdon: