bokrecensioner boktips

Under vintergatans alla stjärnor

Författare: Camilla Davidsson
Genre: Roman
Ämnesord: , feelgood
Utgivningsår: 2014
ISBN: 9789175790657

Köp boken på amazon.se (betald länk)
* Som Amazon-associates tjänar jag pengar på kvalificerade köp.


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

Denna bok handla om en sönderstressad och vilse karriärkvinnas väg mot inre utveckling. I romantrilogins första del tvingas Emma lämna sin på ytan bekväma tillvaro i storstaden. Hon kastas ut på resa som blir fysiskt såväl som psykiskt utmanande, men också början till något nytt. När vi lär känna Emma har hon utarbetad flytt karriärjobbet i Stockholm för att söka lyckan i London där Eric, amerikanen hon blivit handlöst förälskad i, bor. Deras relation blir komplicerad och utvecklas i en helt annan riktning än Emma tänkt sig. Hon lider sig igenom tiden i London och hankar sig fram på tillfälliga jobb. Av en tillfällighet hör hon talas om den tusenåriga pilgrimsleden Camino de Santiago de Compostela i Spanien och får en ingivelse att den är precis vad hon behöver för att reda upp sitt liv. Med en gammal ryggsäck och ett par slitna gymnastikskor ger hon sig iväg på den åttio mil långa vandringen mitt under den spanska högsommaren.
Att vandra långa sträckor dag efter dag är jobbigare än Emma någonsin kunnat föreställa sig. Under mödosamma dagar till fots genom den spanska landsbygden tvingas hon konfrontera sina mörkaste tankar och minnen från det förflutna. Men hon är inte ensam. Längs vägen möter hon en rad färgstarka personer från olika världsdelar och bakgrund. Flera av dem får stor betydelse för henne på olika plan. Emmas spontana infall utvecklas till en omvälvande resa som får henne att omvärdera sina livsval och allt hon någonsin trott på.
Medelbetyg: 4 (1 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Under vintergatans alla stjärnor :
2021-03-06 12:35
Den var intressant och mycket bra skriven. Jag hade svårt att lägga i från mig boken. Hon skriver på ett bra sätt. Det var verkligen en fängslande berättelse. Jag är mycket nöjd.
Betyg 4
Liknande böcker:
Hemligare kan ingen vara
 E. Klingberg
Ett oväntat arv
 S. Ymén
Allt jag önskade
 L. Dillon
Renoveringsobjektet
 E. Åhman Owetz
Flickorna i speceriaff..
 E. Åhman Owetz
Anna - Lisas val
 E. Åhman Owetz
Brevvänner
 E. Åhman Owetz
Anna-Lisas Antik
 E. Åhman Owetz
Samma Författare: