bokrecensioner boktips

Julia gillar djur

Författare: Eva Eriksson & Lisa Moroni
Genre: Barnbok
Utgivningsår: 2019
ISBN: 9789178033539


Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk)
* Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

Eva Eriksson och Lisa Moroni har skapat en serie varma och mysiga småbarnsböcker om charmtrollet Julia. I ”Julia gillar djur” undersöker Julia både stora och små djur i sin närhet. Hon vill klappa och krama dem! Men vad tycker djuren om det? Småbarnsnära djurfakta blandas med underbara illustrationer. En bilderbok med mycket humor och igenkänning för små djurälskare och deras familjer!

Katten är lätt att krama och grisen gillar att bli klappad. Men alla djur vill inte. Även om Julia springer efter och ropar så kommer de inte! Andra djur är för små och går inte att klappa hur mycket Julia än skulle vilja …

"Julia gillar djur" har ett större format än de tidigare böckerna i serien. Läs också: "Julia gömmer sig", "Julia hämtar strumpor", "Julia äter allt", "Julia sätter sig", "Julia hjälper till", "Julia är trött" och "Julia på stan".
Medelbetyg: 4 (1 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Julia gillar djur :
2021-02-12 09:53
Lilla Julia älskar djur. Hon vill klappa dem och krama om dem. Men vad gillar djuren detta? Det söta lammet vill till exempel inte komma till henne hur mycket hon än kallar på det. Förutom alla bilder på söta djur. Kaniner och lamm som jag tycker så mycket om, kor, hästar och små gula kycklingar, så får man också lära sig en hel del om dem. Som hur deras bajs ser ut och fotspåren de lämnar efter sig när det är snö. Bra.
Betyg 4Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk) * Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.

Skriv egen bokrecension till Julia gillar djur
Liknande böcker:
Leopold
 L. Klinting
Rosa på dagis
 B. Lindgren
Spöktåget
 J. Björnstjerna
Rymdskeppet
 J. Björnstjerna
Molnbullar
 B. Heena
Mumiens återkomst
 J. Björnstjerna
Sanders sandaler
 P. Arrhenius
Rufus i underjorden
 J. Mellgren