bokrecensioner boktips

Drakarnas dans

Författare: George R.R . Martin
Genre: Fantasy
Ämnesord: krig, politik, spänning, äventyr
Utgivningsår: 2013
ISBN: 9789175031828


Direktlänk till boken hos Bokus

Köp boken på amazon.se (betald länk)
* Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

Den femte boken i Sagan om is och eld. Fortsättningen på Kampen om Järntronen, Kungarnas krig, Svärdets makt och Kråkornas fest.

De sju konungarikenas framtid är osäker. Det jäser överallt i Västeros. I öster regerar Daenerys Targaryen, hennes många fiender är villiga att riskera allt för att oskadliggöra henne och hennes tre drakar. Men en ung man beger sig frivilligt iväg för att söka upp henne av helt andra skäl. Samtidigt tvingas Tyrion Lannister att fly med ett pris på sitt huvud, och det märkliga sällskap som blir hans allierade är inte vad de utger sig för att vara.

Intriger och förräderi, maktspel och ond bråd död är ständigt närvarande. Fredlösa och präster, riddare och soldater, ädlingar och slavar, ingen går säker, ingen slipper undan. Många kommer att gå under, andra växer sig starkare i skuggan av mörkret. I tider av omvälvande förändring för ödets vindar och kampen om tronen dem samman till den mäktigaste dansen på liv och död som någonsin
Medelbetyg: 5 (2 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Drakarnas dans :
2020-11-24 06:35
Älskar dessa böcker, alla fem har varit literera mästerverk. Del 5 fortsätter inte där bok 4 slutade utan handlingen i bok 5 utspelar sig samtidigt som i bok 4 fast i andra delar av riket. På så sätt får vi följa alla berörda karaktärer.
Böckerna är bättre än serien eftersom det blir en djupdykning i vad son har hänt tidigare. Vi får bättre förståelse för karaktärerna, och vi får lära känna de ännu mer. Fast serien är väldigt bra och följer böckerna så är det omöjligt att få med allt. Därför får läsarna bekanta sig med fler personer, och de som vara hade små roller har fått ta mer plats i böckerna.
Betyg 5Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk) * Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.

Skriv egen bokrecension till Drakarnas dans
Liknande böcker:
Judas barn
 M. Heitz
Nagriljärerna
 E. Blume
Odinsbarn
 S. Pettersen
Odinsbarn
 S. Pettersen
Odinsbarn
 S. Pettersen
Ormens skugga
 R. Riordan
De fallna
 M. Peterberg
Serafers drömmar
 O. Wikander
Samma Författare: