bokrecensioner boktips

Not Juѕt Another Ѕlot Maсhine Strategy System: How to Win at Slot Maсhines

Författare: Greg Elder
Genre: Fakta
ISBN: 978-148012067


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

Not Just Another Slot Machine Strategy System: How to Win at Slot Machines (på svenska registrerad under titeln ”Inte ännu ett ytterligare system för slotmaskiner: Hur man vinner på slotmaskiner”, är en faktabaserad bok som ännu ligger högt upp på listorna över de mest köpta strategiböckerna för spel på världskända sälj- och förmedlingssajter som EBay och Amazon. Boken är också en av väldigt få publikationer som omfattar ett specifikt spel, nämligen slots.

Greg Elder står som författare för boken, och den är utgiven den 18:e oktober 2012. Författaren har valt att konstruera boken för de spelare som är trötta på att söka efter fakta, information och ”hemligheter” för att nå stora vinster på slotmaskiner. Elder vänder sig alltså till de som redan har någon form av erfarenhet och relation till slotsmaskiner – men som på ett eller annat sätt misslyckats vinna, trots beprövade metoder och garantier som tidigare marknadsförts som framgångsrika i media.

Även om det finns vissa olikheter i jämförelse med andra böcker i samma kategori så ger även Elder sina tips och strategier till läsarna, dock med en viss försiktighet. Dessa strategier och tips är baserade på egna observationer och erfarenheter och kan (men behöver inte alltid) resultera i riktiga vinstpengar. Huvudsakligen vänder sig författaren till de som tvingats lämna spelhusen utan några vinster men också till den läsarskara som är rädda över att förlora pengar eller besparingar i samband med spelaktiviteter.

Ett intressant och lärorikt avsnitt som kan återses i Not Just Another Slot Machine Strategy System: How to Win at Slot Machines handlar om olika bonussystem, vilka uppges vara strategiskt initierade av spelföretagen för att attrahera nya spelare, i vissa fall även spelare som varit inaktiva. Men om man som spelare, konsument eller kund är erfaren och känner till hur dessa bonusar kan utnyttjas i praktiken, så är det också möjligt att på sikt vinna på att spela med bonusar. Till skillnad från USA, där spelbonusar är reducerade och begränsade, är det lite enklare att utnyttja bonusar i Sverige. Svenska konsumenter exponeras mer för nätbaserade bonussystem. Utöver tv och radioreklam kan konsumenter också hämta sin bonuskod på nätet med bara ett klick.

I relevans till fysiska observationer, kalkyleringar, bonusar och statistik data menar Elder att hans egenutvecklade strategisystem lämpar sig främst för vinstgenererande spelaktiviteter på casinot, men också på internet. Han påstår således att läsaren kan förlita sig på maximalt spelnöje och väldigt goda chanser till vinster – om läsaren använder sig av de strategier, tips och författarrekommendationer som Elder presenterar i boken.


Medelbetyg:
Betygsätt:
Bok recensioner av Not Juѕt Another Ѕlot Maсhine Strategy System: How to Win at Slot Maсhines :
Liknande böcker:
Mr. Pinkertons London
 G. Johansson
USA
 K. Henriksson
Korsordets ABC
 L. Holmlund
Patriarkatet får inte..
 E. Knyckare
Samma Författare: