bokrecensioner boktips     
Hem | Sök böcker | Lägg till ny bok | Topplistor | Länkar | Kontakta oss | Bli medlem |
  Logga in

Samma Författare:
Av skuggor märkt
Snöstjärnor
Solsvärta
Sorgeängel
Spinnsidan
Stormsvala
Svartvintern
Svinhugg
Liknande böcker:
Morianerna
 J. Ekström
Rika barn leka häst
 U. Trenter
Miss Pym ingriper
 J. Tey
Inga fler hemligheter
 E. Brunn
Fruktans hus
 M. Ahlstedt
Christine Falls
 B. Black
Maigret och den unga döda
 G. Simenon
Maigret tar miste
 G. Simenon
Maigret och den gamla..
 G. Simenon
Domaredans
 U. Durling

Välj Genre
Roman
Historisk Roman
Deckare
Thriller
Fantasy
Science-Fiction
Ungdomsbok
Biografi
Fakta
KlassikerLåt det som varit vila

 
Författare: Marianne Cedervall
Genre: Deckare
Ämnesord: mord, spänning, gotland
Utgivningsår: 2016
ISBN: 9789174616132
 

KÖP PÅ CDON.COM
Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen


Det är i mitten av november och i gotländska Mullvalds är planeringen av årets tryffelfestival i full gång. Med hjälp av guider och lagottohundar kommer deltagarna få leta tryffel i naturen och sedan avnjuta den exklusiva delikatessen i sex olika rätter under en helkväll på socknens restaurang.
Anki Karlsson har bjudit med sig sina tre väninnor från fastlandet - Lena, Gunilla och Ingegerd - och tillsammans ska de njuta några härliga dagar med ridning, god mat och inte minst varandras sällskap. Även Tryggve Fridman har fått besök, av sin syster och svåger och dennes vän. Tryffelsafarin blir succé men strax efter middagen händer något förfärligt. En av gästerna faller ihop och dör. Tryggve är övertygad om att det inte är någon naturlig död, utan tror att det rör sig om förgiftning. Parallellt med polisens utredning drar han igång en egen spaning tillsammans med Anki. Det visar sig att flera av gästerna har motiv, och att starka känslor som hämnd och girighet pyr under ytan.

Medelbetyg: 1 (1 röster)

  » Skriv egen recension «
Betygsätt:

Bli medlem få boktips baserat på dina betyg.
Bok recensioner av Låt det som varit vila :


BlommigaBarbro 2016-12-22 17:02
Åh, herre min skapare vad jag saknar Mirjam & Hervor!
I böckerna om väninnorna Mirjam & Hervor målar Marianne Cederwall upp mysiga, småspännande historier, skrivna på ett mycket underhållande sätt, med härliga oförglömliga karaktärer och med mycket humor. Därför frågar jag mig själv om det verkligen är samma författare som ligger bakom böckerna om den allt igenom tråkiga och totalt humorbefriade bitterkärringen Anki Karlsson och den lika tråkiga Tryggve? Hade jag inte haft svart på vitt att det är samma författare så skulle jag aldrig kunna tro det. Så totalt olikt skrivna är dem.
Jag vill verkligen inte ge någon av Mariannes böcker en etta i betyg, men det kan inte bli något annat här. Intrigen är tråkig, någon humor finns inte på långt håll och karaktärerna är alla totalt ointressanta! Jag hoppas innerligt att hon slopar Anki Karlsson och återgår snarast möjligt till Mirjam & Hervor!
Besviken som jag känner mig så tror jag att jag åter en gång ska lyssna på de första böckerna om de bägge väninnorna och verklige njuta! Jag kan varmt rekommendera de fem böckerna om Mirjam & Hervor, men inte den här!
Betyg 1KÖP PÅ CDON.COM

Skriv egen bokrecension till Låt det som varit vila


  Köp boken som film på cdon: