bokrecensioner boktips     
Hem | Sök böcker | Lägg till ny bok | Topplistor | Länkar | Kontakta oss | Bli medlem |
  Logga in

Liknande böcker:
Fire and Fury: Donald..
 M. Wolff
Hit med flaskan! : han..
 E. Knyckare
Fear Bubble
 A. Middleton
Förste man in : att le..
 A. Middleton
Kvinnor förändrar världen
 M. Gates
Bernadotte för Sverige..
 H. Lindqvist
Jag andas, alltså finn..
 C. Cederquist
Fyra om dagen
 C. Hagberg
Nyfikenhet och förundr..
 R. Dawkins
Fotbollsspelarpojken :..
 S. Lövgren

Välj Genre
Roman
Historisk Roman
Deckare
Thriller
Fantasy
Science-Fiction
Ungdomsbok
Biografi
Fakta
KlassikerBortom tron

 
Författare: Jenna Miscavige Hill
Genre: Biografi
 

KÖP PÅ CDON.COM
Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen


Jenna Miscavige Hill uppfostrades att lyda. Som brorsdotter till Scientologikyrkans ledare David Miscavige växte hon upp i hjärtat av denna mycket kontroversiella och mäktiga organisation. Men vid 21 års ålder bröt hon sig ut för att lämna scientologerna en gång för alla. Nu river hon den ridå av hemlighetsmakeri som omgärdar Scientologikyrkan och berättar om sina egna erfarenheter av sekten. Hon avslöjar en förtryckande kultur där allt handlar om kontroll och där de mest hängivna anhängarna ofta straffas hårdast när de faller utanför linjen. I detalj beskriver hon några av kyrkans mest beryktade praktiker, och berättar samtidigt om en barndom präglad av isolering och vanvård en barndom som skulle förbereda henne för ett liv i scientologins mest centrala organisation, Sea Org.


Medelbetyg: 4 (1 röster)

  » Skriv egen recension «
Betygsätt:

Bli medlem få boktips baserat på dina betyg.
Bok recensioner av Bortom tron :


bokfrun 2016-01-16 10:25
Denna boken får mig att slita mitt hår. Man blir så fruktansvärt irriterad på alla människor som är med i den här sekten och hur de behandlar sina medlemmar.
Man vill liksom att alla medlemmar bara ska ta sina saker och gå, så kan de där högt uppsatta människorna sitta där för sig själva och våndas.
Och det är så sjukt att föräldrarna knappt får träffa sina barn, för att inte tala om alla deras sinnessjuka regler och ord de har för allt.
Hur kan så många kändisar som man nu ofta läser om i tidningarna varit så dumma och gått med i något sånt här. För det är vad jag tycker, ren idioti!! OCh dessutom när man skriver in sig i skiten, skriver man in sig för miiiiiljarder år, du ska leva liv efter liv efter liv i denna skit och inte lämna den, hur realistiskt låter det!?
Nej jag blir uppriktigt sagt arg när jag läser detta.

Tyvärr var boken lite svår i början att komma in i, men jag lovar att tar man bara sig igenom de första 1-2 kapitlet så blir den mycket lättare sen.
Betyg 4KÖP PÅ CDON.COM

Skriv egen bokrecension till Bortom tron


  Köp boken som film på cdon: