bokrecensioner boktips     
Hem | Sök böcker | Lägg till ny bok | Topplistor | Länkar | Kontakta oss | Bli medlem |
  Logga in

Liknande böcker:
Snälla pappa, sluta
 C. Walker
Fire and Fury: Donald..
 M. Wolff
Hit med flaskan! : han..
 E. Knyckare
Fear Bubble
 A. Middleton
Förste man in : att le..
 A. Middleton
Kvinnor förändrar världen
 M. Gates
Bernadotte för Sverige..
 H. Lindqvist
Jag andas, alltså finn..
 C. Cederquist
Fyra om dagen
 C. Hagberg
Nyfikenhet och förundr..
 R. Dawkins

Välj Genre
Roman
Historisk Roman
Deckare
Thriller
Fantasy
Science-Fiction
Ungdomsbok
Biografi
Fakta
KlassikerPuma swede: mitt liv som porrstjärna

 
Författare: Jan Ekholm & Puma Swede
Genre: Biografi
ISBN: 9789174611120
 

KÖP PÅ CDON.COM
Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen


Mitt liv som porrstjärna är en ocensurerad självbiografi om ett ovanligt liv - en hisnande berättelse om Puma Swede, Sveriges största porrstjärna. Som tonåring var hon en hopplöst nördig hästtjej som enligt de andra tjejerna i stallet var dömd till ett liv utan killar. Men några år senare upptäcktes hon på en gata i Stockholm och övertalades att bli glamourmodell i USA. När hon insåg att det fanns mer pengar att tjäna på att ha sex framför kameran åkte de sista kläderna av och plötsligt förvandlades hon till Puma Swede, en av världens hetaste porrskådisar.
Med en stor portion humor tar det blonda bombnedslaget Puma med oss på krävande inspelningsdagar, låter oss kika in bakom kulisserna och presenterar oss för sina vänner och branschens udda karaktärer. Vi åker på strippklubbsturnéer och till galna finska sexmässor. Vi får vara med om vilt festande och svajigt helikoptersex (som hamnar på de amerikanska skvallertidningarnas förstasidor). Och så blir det knäppa webbkamerashower tillsammans med väninnorna, det snabbaste sättet att dra in pengar i dagens porrvärld.
Men bortom festandet finns också en grå vardag. Parasiter som "suitcase pimps" - managerpojkvänner som blandar ihop kärlek, svartsjuka och pengar - ställer till det. För att inte tala om den där klumpen i magen inför varje hiv-test. Puma ifrågasätter även samhällets normer. Varför kan en tjej inte ha många olika partner och en omättlig aptit på kravlöst sex utan att betraktas som störd? Och varför stämplas kvinnliga porrskådisar per automatik som hjälplösa offer?
Boken rymmer även Pumas sextips, felen med de vanligaste porrfilmsmyterna och svar på beundrarbrev.Medelbetyg: 3,5 (2 röster)

  » Skriv egen recension «
Betygsätt:

Bli medlem få boktips baserat på dina betyg.
Bok recensioner av Puma swede: mitt liv som porrstjärna :


bokfrun 2016-01-16 09:41
Ja vad säger man, det var absolut inte en rumsren bok för er som vill ha det :-p
Tycker den var bra faktiskt! Intressant liv. Inget liv jag själv skulle vilja leva men intressant att läsa om.
Betyg 4

bonadea 2016-01-20 06:46
Jag blir positivt överraskad av Pumas bok , den känns ärlig fri från skryt och skrivet på ett humoristisk sätt. Puma är rolig , hon har mycket självdistans, har självförtroende och är inte rädd att skoja och göra narr av sig själv. Jag tror på att valet att bli Porrstjärna är hennes och hon verkar älska sitt jobb, hon visar oss porren bakom kulisserna och hon varken pratar ner den eller glamoriserar sitt liv. Puma Swede verkar vara en cool tjej och hon är långt ifrån dum. För några år sedan läste jag boken Att Älska Som En Porrstjärna Självbiografi av Jenna Jameson, en stor skillnad mellan dessa historier, Jenna har haft ett svårt liv och hennes val av yrke var kanske inte för att hon älskar sex utan mer svåra omständigheter som har fört henne i porrens väg.
Puma Swede har fått min respekt!


Betyg 3KÖP PÅ CDON.COM

Skriv egen bokrecension till Puma swede: mitt liv som porrstjärna


  Köp boken som film på cdon: