bokrecensioner boktips     
Hem | Sök böcker | Lägg till ny bok | Topplistor | Länkar | Kontakta oss | Bli medlem |
  Logga in

Samma Författare:
I de lugnaste vatten
I den innersta kretsen
I farans riktning
I grunden utan skuld
I natt är du död
I sanningens namn
I stundens hetta
Liknande böcker:
Rika barn leka häst
 U. Trenter
Miss Pym ingriper
 J. Tey
Inga fler hemligheter
 E. Brunn
Fruktans hus
 M. Ahlstedt
Christine Falls
 B. Black
Surbrunnsgåtan
 K. Pettersson
Saknad, förmodad död
 S. Steiner
En högre rättvisa
 . Hjorth
Dvalan
 C. Grebe
Maigret och den unga döda
 G. Simenon

Välj Genre
Roman
Historisk Roman
Deckare
Thriller
Fantasy
Science-Fiction
Ungdomsbok
Biografi
Fakta
KlassikerI maktens skugga

 
Författare: Viveca Sten
Genre: Deckare
Utgivningsår: 2014
ISBN: 9789137141879
 

KÖP PÅ CDON.COM
Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen


Succéserien om Sandhamn som erövrat Sverige och världen

Det har gått nästan tjugo år sedan Thomas Andreasson började som polis och han känner sig alltmer ansatt av tvivel - orkar han fortsätta i polisyrket? Hans bästa vän Nora Linde, som nu arbetar på Ekobrottsmyndigheten, har semester på Sandhamn tillsammans med sambon Jonas och deras fyraåriga dotter Julia. Men sommaridyllen störs av den nya sommargästen Carsten Jonsson, en riskkapitalist som gett sig in i vidlyftiga affärer i Ryssland. Jonsson har köpt den långa fina stranden på öns södra sida och det lyxiga hus som han låtit uppföra retar gallfeber på öborna.

Märkliga olyckor har inträffat under byggets gång. Är det rena tillfälligheter eller handlar det om sabotage? När Carsten Jonsson bjuder in till invigningsfest slutar det med en katastrof. Har händelserna att göra med husbygget eller finns det någon annan orsak? Vem kan man lita på när man har gjort sig till ovän med alla?

I den sjunde boken i Morden i Sandhamn-serien har det gått fyra år sedan vi senast mötte polisen Thomas Andreasson och juristen Nora Linde. Thomas får ta sig an ett fall där dolda krafter rör sig i sommarparadiset. Samtidigt som han brottas med sina egna känslor av otillräcklighet står han inför sitt svåraste fall någonsin.

"Själv hade jag tänkt spara den till semestern, men när jag fått boken i min hand visade det sig att det var omöjligt. Jag var helt fast redan efter några sidor. Viveca Sten kan konsten att fånga läsaren direkt."
Allas (betyg 4 av 5)

"Spännande och lättläst, perfekt som semesterläsning."
Skaraborgs Allehanda

Medelbetyg: 2,75 (4 röster)

  » Skriv egen recension «
Betygsätt:

Bli medlem få boktips baserat på dina betyg.
Bok recensioner av I maktens skugga :


Anfield 2014-11-11 10:01
Helt ok
Betyg 3

Uffeman 2015-02-12 21:57
Viveca Sten levererar ännu en stabil deckare i skärgårdsmiljö. Det är en helt okej bok, som börjar försiktigt men tar sig på slutet. Det måste vara svårt att variera sig på temat och vissa delar börjar kännas lite tjatiga för oss som läst alla böcker. Men på det hela taget är det en ganska bra bok.
Betyg 3

sgs 2015-10-31 17:26
Jag gillar Viveca Stens böcker, det här var en av de bästa tycker jag. Historien och spänningen byggs upp ju längre man läser och slutet är väldigt rafflande.
Betyg 4

BlommigaBarbro 2016-12-18 00:12

Åh! Så infernaliskt dålig och tråkigt skriven! Det tycks som om när man väl har blivit ett någorlunda etablerat namn att man kan komma undan med precis vad som helst. Det här är en dussindeckare fylld med så löjliga könsroller(männen är starka, vissa våldsamma karlakarlar, medan kvinnorna är svaga dörrmattor som lägger näsan i blöt), dessutom är boken fylld med så mycket vänsterpolitik att det nästintill är skrattretande! Nej. Det här är en så pass dåligt och totalt ointresserad bok att inte ens Katarina Ewerlöf kan rädda från att helt brisera hos mig. Verkligen ingenting som jag kan rekommendera!
Betyg 1KÖP PÅ CDON.COM

Skriv egen bokrecension till I maktens skugga


  Köp boken som film på cdon: