bokrecensioner boktips

Spelet

Författare: Bali Rai
Genre: Ungdom
Ämnesord: filosofi, humor, kärlek, ungdom, droger, skola, vänskap
Utgivningsår: 2010
ISBN: 9789185071852


Direktlänk till boken hos Bokus

Köp boken på amazon.se (betald länk)
* Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

Harjinder har ingen flickvän och inget flyt, det är i alla fall vad hans kompisar brukar säga. Så när inte bara en, utan två av stans coolaste tjejer plötsligt vill gå ut med honom kan han inte säga nej. Först känns det fel att lura dem, men sedan börjar han njuta av det. Lögnerna rinner ur honom så lätt att det snart känns lika naturligt att ljuga som att tala sanning ...

Men hur länge kan Harjinder spela sitt dubbelspel? Och vad händer om han blir avslöjad?

En lättläst komedi om övermod och snåriga lögner av den prisbelönte brittiske författaren Bali Rai. På Argasso har han tidigare utkommit med SPRICKAN (2008).
Medelbetyg: 4 (2 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Spelet :
2013-04-21 11:26
Harjinder vill inte vara annorlunda än sina kompisar. Han vill ju också ha en flickvän och ett extra plus är en med stora bröst. När två tjejer vill stämma träff med honom så är det svårt att säga nej men det blir besvärligt och mycket lögner för att inte bli avslöjad.

Boken beskriver hur lätt det är att snärja in sig i lögner när man en gång börjat ljuga. För Harjinder slutar det hela med att han får mycket stryk men ändå tycker han att var rätt åt honom. Det är inte bara han som får lida utan även en av flickvännerna. Men han har fått sin läxa och livet går vidare och det för något bra med sig.
Betyg 4
2015-01-27 14:59
Boken är väldigt bra, man känner sig sorgsen när man läser sig in i situationen. Den är kortfattad och har mycket ungdomlig. Man kan se många svärord och personerna är inte så beskrivna. Jag själv skulle vilja se en andra del för att verkligen se hur det har gått mer i förhållandet för Harj. Mina klasskamrater Max, Andree och Elias har gått igenom en svår till då dom fastnat i boken. Namnen kan vara konstiga men det utspelar sig i England tror jag vår vikarie sade. Jag gillar böcker som är bra och dom som är dåliga gillar jag inte. PEAAASSS YOLO AV KINGEN !!!
Betyg 4Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk) * Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.

Skriv egen bokrecension till Spelet
Liknande böcker:
Vindens hemlighet
 E. Hildén
Spegelflickan
 E. Hildén
Kom hit
 J. Wickholm
Rävpojken
 E. Hildén
Ett magiskt arv
 M. Friedner
Kaja och de nio elefan..
 E. Ringnér-Lundgren
En flicka till häst
 E. Bagnold
Silverskeppet
 J. Moen
Hotellet
 P. Jansson