bokrecensioner boktips

En flickfotografs bekännelser

Författare: Bingo Rimér
Genre: Biografi
ISBN: 9789174610307


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

Bingo Rimér är Sveriges mest kända
och ökända
fotograf. Strippor, motorcykelgäng, överdoser, stämningar och ogenomtänkta bröllop i Las Vegas är några av ingredienserna i Bingos liv. Men trots att den kontroversielle fotografen alltid strävat efter att leva så extremt som möjligt har han samtidigt lyckats bli både en framgångsrik entreprenör och en ansvarstagande småbarnspappa. Det är en spännande livsresa han bjuder på: bonnpojken med rampljuslängtan, som med en nästintill vettlös ingenting-är-omöjligt-inställning lyckades bli berömd flickfotograf med stående inbjudan till Hugh Hefners dekadenta fester i Playboypalatset. Bingo har varit ihop med flera av vår tids största sexsymboler och han har fotat och festat med några av världens största stjärnor. I En flickfotografs bekännelser bjuder Bingo på den ocensurerade versionen av sitt liv så här långt. Vi får veta hur det gick till när Carolina Gynning, Victoria Silvstedt och Hannah Graaf upptäcktes, hur kronprinsessan Victoria och Hells Angels gick om varandra, och varför Bingos kärlekssemester med Tilde Fröling slutade med krossat hjärta.
Man har inte tråkigt när man läser om Bingos synder. Rapp och välskriven underhållning. Expressen
Medelbetyg: 3,5 (2 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av En flickfotografs bekännelser :
2019-08-23 08:27
En flickfotografs bekännelser är egentligen en skräppbok, att läsa den är som att titta på Ex on the beach eller Paradise Hotell, det är inget man är stolt över men man kan inte sluta titta.
Bingo Rimers bok är fylld av kändis skvaller och pinsama fest historier, drt är helt enkelt en rolig bok. Sen är det intressant att läsa om hur andra har lyckats utan några utbildningar eller annan hjälp än sin kreativitet och en vilja av stål där Bingo har kämpat sig in i kändis världen genom att vara social och skapa
intressan nätverk av människor.

Sjag måste vara ärlig och erkänna att jag gillade denna bok. En perfekt mellanbok, dvs en bok som jag pausar med från min mer seriösa läsning.
Betyg 3
Liknande böcker:
Lindas bästa/värsta
 L. Skugge
Henry Kissinger inför..
 C. Hitchens
Henrik VIII
 D. Harrison
Karl XII
 V.
Fear and Loathing in L..
 H. Thompson